Caner Erkin Kimdir? Hangi Takımlarda Oynadı?

Sıkça merak edilen Milli Futbolcu Caner Erkin'in biyografisi en çok aratılan konular arasında. Caner Erkin kaç yaşında? Hangi takımlarda oynadı?

Caner Erkin pek çok Türk kulübünde oynamış ve günümüzde Fenerbahçe 'de oynayan bir futbolcudur. Caner Erkin İstanbul'un 3 büyük kulübü olan Galatasaray , Beşiktaş ve Fenerbahçe'de top oynamıştır.

Caner Erkin Balıkesir Edremit doğumludur. Aslen doğduğu şehir olan Balıkesirlidir. 1988 doğumlu olan Erkin, 2021 yılı itibari ile 33 yaşındadır.

OYNADIĞI TAKIMLAR

Caner Erkin kariyeri boyunca pek çok takımda oynama fırsatı bulmuştur. Caner Erkin ilk olarak altyapı kariyerine 2002 yılında başlamıştır. 2002 yılından 2004 yılına kadar Manisaspor altyapısında yetişmiştir. Caner Erkin'in profesyonel kariyeri ise şu şekildedir;

- Manisaspor (2004 - 2007)

- CSKA Moskova (2007 - 2009)

- Galatasaray (2009 - 2010) - kiralık

- Fenerbahçe (2010 - 2016)

- İnter (2016 - 2017)

- Beşiktaş (2016 - 2017) - kiralık

- Beşiktaş (2017 - 2020)

- Fenerbahçe (2020 - Devam)

Caner Erkin'in Milli Takım kariyeri

İlk kez 2004 yılında Türkiye u17 milli takımı ile milli takıma merhaba demiştir. 2006 yılında ise Türkiye a milli takımı formasını giymeye devam etmiştir. 2 gol atmıştır.

# caner erkin numarası, caner erkin nereye transfer oldu, caner erkin nereye transfer oluyor, caner erkin nereye gitti, caner erkin nereye gidiyor, caner erkin niye yok, caner erkin nerede oynuyor, caner erkin nerede oturuyor, caner erkin neden beşiktaşa gitti, caner erkin fenerbahçeden neden ayrıldı, caner erkin neden 88, caner erkin neden kadroda yok, caner erkin neden boşandı, caner erkin neden milli takımda yok, caner erkin ne burcu, caner erkin ne mezunu, caner erkin ne zaman boşandı, caner erkin ne zaman evlendi, caner erkin ne zaman fenere geldi, caner erkin ne kadar alacak, caner erkin ne kadar nafaka ödüyor, caner erkin ne kadar kazanacak, caner erkin ne kadar kazanıyor, caner erkin kimle anlaştı, caner erkin karısı kim, caner erkin kimle evli, caner erkin kimle evlendi, caner erkin kiminle evlendi, caner erkin kiminle evli, caner erkin kime gidecek, caner erkin kime transfer oldu, caner erkin kim, caner erkin kac kere evlendi, caner erkin kaç kez milli oldu, caner erkin kaç para alıyor, caner erkin kaç gol attı, caner erkin kaç asist yaptı, caner erkin kaç asisti var, caner erkin kaç çocuğu var, caner erkin kaç yaşında, caner erkin hangi takıma gitti, caner erkin hangi takımla anlaştı, caner erkin hangi takıma gidiyor, caner erkin hangi takıma transfer oldu, caner erkin hangi takımı tutuyor, caner erkin hangi takımda, caner erkin hangi takımlı, caner erkin hangi takımlarda oynadı, caner erkin kimdir, fenerbahçe, istanbul, milli futbolcu caner erkin

22 Şub 2021 - 11:08 - Kimdir


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.