İbrahim Çelikkol Kimdir?

Dün akşam yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde son kez gördüğümüz İbrahim Çelikkol diziden ayrıldığını İnstagram hesabından duyurmuştu. Peki İbrahim Çelikkol kimdir? İşte kariyeri ve özel hayatı…

Dün akşam yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde son kez gördüğümüz İbrahim Çelikkol diziden ayrıldığını İnstagram hesabından duyurmuştu. Peki İbrahim Çelikkol kimdir? İşte kariyeri ve özel hayatı…

İbrahim Çelikkol biyografi

14 Şubat 1982 tarihinde dünyaya gelen İbrahim Çelikkol, İzmit Kocaeli’nde doğmuştur. Dizi ve sinema oyuncusu olan Çelikkol aynı zamanda eski modeldir.

2012 yapımı Fetih 1453 filminde Ulubatlı Hasan rolüne hayat vermiştir.

Özel hayatı:

Özel hayatını basından uzakta yaşamayı tercih eden İbrahim Çelikkol’un özel hayatına dair tek bilinen 25.05.2017 tarihinde Mihre Mutlu ile evlenmiştir.

39 yaşında olan İbrahim Çelikkol’un annesi göçmeni babası ise Arap kökenli olan İbrahim Çelikkol Kocaeli'nde doğmuştur.

Filmografisi

2008 Pars: Narkoterör Şamil Baturay Dizi

2009 M.A.T. Sinan Atalay Dizi

2010 Keskin Bıçak Mithat Dizi

2010 -2011 Karadağlar Gül Ali Karadağ Dizi

2012-Fetih 1453 Ulubatlı Hasan Film

2011-2012 İffet Cemil Özdemir Dizi

2013-2014 Merhamet Fırat Kazan Dizi

2014- Sadece Sen Ali Film

2014-Reaksiyon Oğuz Dizi

2016 - Seddülbahir 32 Saat Mehmet Çavuş Dizi

2016-Kördüğüm Ali Nejat Karasu Dizi

01 Nis 2021 - 12:32 - Kimdir


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.