Polat çiftine ilişkin kritik gelişme! Mali bakan avıkatın mal varlığına...

Polat çiftinin mali işlerine bakan avukat Ahmet Gün'ün mal varlıklarına tedbir konuldu. İşte detaylar...

Dilan Polat

Polat çiftinin mali işlerine bakan avukat Ahmet Gün'ün mal varlıklarına tedbir konuldu. İşte detaylar...

Kara para aklama iddialarıyla gündemden düşmeyen ve haklarında soruşturma başlatılan Dilan-Engin Polat çiftinin mali işlerine bakan avukat Ahmet Gün ve 28 yakınının mal varlıklarına tedbir konuldu.

Mali Suçları Araştırma Kurulu’nun (MASAK) haklarında 'kara para aklama' ve 'vergi kaçırma' gibi birçok iddia bulunan Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın mal varlıklarıyla ilgili inceleme başlatılmış ve çiftin mal varlıkları dondurulmuş ve haklarında yurt dışına çıkış yasağı getirilmişti. Polat çiftinin mali işlerine bakan avukat Ahmet Gün ve 28 yakınının mal varlıklarına tedbir konuldu.

Gazeteci Murat Ağırel, Dilan-Engin Polat çiftinin mali işlerine bakan avukat Ahmet Gün’ün mal varlıklarına tedbir konulduğunu bildirdi.

Sosyal medya hesabından Dilan-Engin Polat çiftinin yaptığı yazılı açıklamayı değerlendiren Ağırel, paylaşımında, " Açıklama bence kamuoyuna hitaben yazılmamış başka bir yere mesaj veriyor gibi… Zira bu açıklama MASAK raporunu ve düzenleyenleri suçlayan/yalanlayan bir açıklama" ifadelerini kullandı.

"Bu dosyayı sonuna kadar takip edeceğim" diyen Ağırel, "Sulh Ceza Mahkemesinden aldığım bilgiye göre Polat ailesinin mali işlerine bakan Avukat Ahmet Gün ve 28 yakınının (1. ve 2 .derece akrabaları) mal varlıklarına tedbir kondu" bilgisini de aktardı.

30 Eki 2023 - 21:30 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.