Tuzlalı Çocuklar, Hafta Sonlarını Kültür ve Sanat Faaliyetleri ile Değerlendiriyor

Tuzla Belediyesi, her ay 7 kültür ve sanat merkezinde ortalama 30 çocuk tiyatrosu ve sinemasına ev sahipliği yaparak çocukların hafta sonu tatilini daha keyifli geçirmesini sağlıyor. Tuzla Belediyesi, tüm kültür ve sanat etkinliklerini ücretsiz sunuyor.

Tuzla Belediyesi, her ay 7 kültür ve sanat merkezinde ortalama 30 çocuk tiyatrosu ve sinemasına ev sahipliği yaparak çocukların hafta sonu tatilini daha keyifli geçirmesini sağlıyor. Tuzla Belediyesi, tüm kültür ve sanat etkinliklerini ücretsiz sunuyor.

Tuzla Belediyesi’nin kültür ve sanat hizmetlerinden ücretsiz yararlanan çocuklar, hafta sonları hem eğleniyor hem de faydalı bilgiler ediniyor. Tuzla Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında her ay güncel konuların ele alındığı çocuk tiyatroları ve sinemalar ile Tuzlalı çocuklara hafta sonları hoşça vakit geçirebilecekleri faaliyetleri ücretsiz sunuyor. Tuzla Belediyesi, her ay Tuzla Belediyesi Şifa Kültür Merkezi, Tuzla Belediyesi Sahil Sahnesi, Tuzla Belediyesi Orhanlı Kültür Merkezi, Cemil Meriç Sahnesi, Akfırat Sahnesi, Aydınlı TOKİ Sahnesi ve Mevlana Sahnesi’nde cuma, cumartesi ve pazar günleri çocuklara yönelik etkinlikler düzenliyor. Hafta içi eğitimlerine devam eden çocuklar, hafta sonları derslerden arda kalan zamanlarını bu faaliyetler ile değerlendirerek dinleniyor. Tuzla Belediyesi, her ay ortalama 30 çocuk sineması ve çocuk tiyatrosuna ev sahipliği yapıyor. Tuzla Belediyesi, sinema ve tiyatrolara katılan çocuklara çıkışta çikolata ve balon hediye ediyor.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, çocuklara yönelik etkinliklerin onların gelişimine katkı sağlayacak eserlerden seçildiğini söyledi. Başkan Yazıcı, “Çocuklara yönelik etkinliklerimizde onların dünyasına hitap eden eserleri sahneliyoruz. Yaş gruplarına özel gösterimler düzenliyoruz. Sahnede ve beyaz perdede çocukların kişisel gelişimine faydalı, içinde bulunulan ayın özelliğini yansıtan, sosyal ve toplumsal mesajlar içeren sinemalar ve tiyatroları buluşturuyoruz” dedi.  Tuzla Belediyesi’nin kültür ve sanat hizmetlerinden ücretsiz yararlanan çocuklar, hafta sonları hem eğleniyor hem de faydalı bilgiler ediniyor. Tuzla Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında her ay güncel konuların ele alındığı çocuk tiyatroları ve sinemalar ile Tuzlalı çocuklara hafta sonları hoşça vakit geçirebilecekleri faaliyetleri ücretsiz sunuyor. Tuzla Belediyesi, her ay Tuzla Belediyesi Şifa Kültür Merkezi, Tuzla Belediyesi Sahil Sahnesi, Tuzla Belediyesi Orhanlı Kültür Merkezi, Cemil Meriç Sahnesi, Akfırat Sahnesi, Aydınlı TOKİ Sahnesi ve Mevlana Sahnesi’nde cuma, cumartesi ve pazar günleri çocuklara yönelik etkinlikler düzenliyor. Hafta içi eğitimlerine devam eden çocuklar, hafta sonları derslerden arda kalan zamanlarını bu faaliyetler ile değerlendirerek dinleniyor. Tuzla Belediyesi, her ay ortalama 30 çocuk sineması ve çocuk tiyatrosuna ev sahipliği yapıyor. Tuzla Belediyesi, sinema ve tiyatrolara katılan çocuklara çıkışta çikolata ve balon hediye ediyor.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, çocuklara yönelik etkinliklerin onların gelişimine katkı sağlayacak eserlerden seçildiğini söyledi. Başkan Yazıcı, “Çocuklara yönelik etkinliklerimizde onların dünyasına hitap eden eserleri sahneliyoruz. Yaş gruplarına özel gösterimler düzenliyoruz. Sahnede ve beyaz perdede çocukların kişisel gelişimine faydalı, içinde bulunulan ayın özelliğini yansıtan, sosyal ve toplumsal mesajlar içeren sinemalar ve tiyatroları buluşturuyoruz” dedi.  

#

14 Kas 2016 - 14:09 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.