Tuzla’dan Sığınmacı Yetimhanesine Yardımlar Devam Ediyor
Tuzla Belediyesi, Hatay Kırıkhan’da Suriyeli sığınmacı çocukların yararlanacağı yetimhane inşaatına 2 TIR dolusu yapı malzemesi daha gönderdi. Tuzla Belediyesi’nin Suriyeli sığınmacılara yaptığı yardım miktarı 64 TIR’a ulaştı.
14 Ekim 2016 Cuma 16:15
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Suriyeli sığınmacıların insani ihtiyaçlarının karşılanması için ensar muhacir kardeşliğini kuran ve güçlendiren yardım kampanyaları, düzenli olarak devam ediyor. Suriye’deki iç savaşın başladığı günden itibaren ülkemize sığınan Suriyeliler’e, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın öncülüğünde sürdürülen yardım kampanyalarında toplam miktar 64 TIR’a ulaştı. Tuzla Belediyesi, Hatay Kırıkhan’da yapımı devam eden yetimhane inşaatına son 1 ay içinde 6 TIR yardım malzemesi gönderdi. Çayırova’daki fabrikada üretilen yapı malzemeleri, TIR’lara yüklendi. TIR’lar, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan ve Tuzla Belediyesi Başkan Danışmanı Dr. Mehmet Metin tarafından dualarla uğurlandı.
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.