Tuzla’da Eğlencenin Yeni Adresi: Buz Pateni Pisti ve Bowling Salonu

Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda bulunan Bowling Salonu ve Buz Pateni Pisti, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın söz verdiği gibi 30 Hemşehri Derneği’nin katılımıyla düzenlenen turnuva ile kapılarını hizmete açtı.

Tuzla Belediyesi, Türkiye’nin en fonksiyonel parkı olan Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda 2 projeyi daha hizmete kazandırdı. Tuzla Belediyesi Buz Pateni Pisti ve Tuzla Belediyesi Bowling Salonu hizmete açıldı. Açılışa özel düzenlenen turnuvada Tuzla’da bulunan 30 Hemşehri Derneği’nin katılımıyla düzenlenen Bowling turnuvasında dernekler dostça yarıştı. Tuzla Ordu Fatsa Hatipliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği birinci, TODER 52 (Tuzla 52 Ordu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği) ikinci ve Bingöl ili Adaklı İlçesi Sevkar Köyü Dayanışma Derneği ise üçüncü oldu. Dereceye giren takımlara kupalarını Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı verdi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi Birimler Arası Bowling Turnuvası’nda dereceye giren takımlara da kupalarını verdi. Tuzla Belediyesi Birimler Arası Bowling Turnuvası’nda İşletme ve İştirakler Müdürlüğü 1., Özel Kalem Müdürlüğü 2., Park ve Bahçeler Müdürlüğü ise 3. oldu.

Tuzla Belediyesi Bowling Salonu ve Buz Pateni Pisti
Tuzla Belediyesi Bowling Salonu, Şelale Eğitim Parkı’nda 1128 m2 alanda 8 bantlı oyun alanı ve kafesiyle misafirlerini ağırlamaya başladı.
Tuzla Belediyesi Buz Pateni Pisti de yine aynı alanda 1128 m2 alanda 336 m2 doğal, 250 m2 suni pist ile hizmete açıldı. Tesisler pazartesi hariç her gün 12.00 – 22.00 saatleri arasında hizmet veriyor.
Tuzla Belediyesi buz pateni pistinde 35 dk. eğlence 7 TL., yine aynı sürede eğitim 15 TL., Tuzla Belediyesi Bowling Salonu’nda 1 oyun (20 atış) 6 TL., olarak ücretlendiriyor.

#

13 Nis 2017 - 12:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.