Peugeot Yeni Logosunu Tanıttı

Peugeot, son derece modern ve agresif gözüken yeni logosunu tanıttı. Yeni logo, mart ayının sonlarına doğru Peugeot 308'lerde, ardından markanın tüm modellerinde kullanılmaya başlanacak.

Dünyanın en köklü otomotiv markalarından Peugeot, 1850 yılından bu yana 10 farklı logo kullanmıştı ve bu logoların hepsinde markanın kimliği haline gelen aslan simgesi bulunuyordu. Marka kimliğini tamamen yenileyen şirket, Stellantis çatısı altında toplandıktan sonra bir kez daha değiştirdiği yeni logosunu tanıttı.

1960’lı yıllarda kullanılan logo ile son derece benzerlik gösteren yeni tasarım, son derece agresif ve güçlü gözükmesinin yanı sıra aynı zamanda markanın bugüne kadar gerçekleştirdiği başarılı işleri de temsil ediyor. Yeni logo, başta Peugeot 308 olmak üzere tüm yeni modellerde kullanılmaya başlanacak.

26 Şub 2021 - 23:04 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.