Yağmura rağmen dev ekranda futbol keyfi

Sancaktepe Belediyesi Samandıra Merkez’de bulunan Saat Kulesinin önünde kurduğu dev ekranla maçı izleyen binlerce vatandaşın milli maç coşkusuna ortak oldu.

Sancaktepe Belediyesi 2020 Avrupa Futbol Şampiyonasına gitme yolunda A Milli Futbol Takımımız için önemi büyük olan ve İzlanda ile oynanan milli maçı Samandıra Merkezde dev ekranda verdi.Maçı Sancaktepe halkı ile birlikte takip eden Başkan Av.Şeyma Döğücü ‘de milli coşkuya ortak oldu.Yağmura rağmen Saat Kulesi önüne  kurulan dev ekranda milli maçı izlemeye bayraklar ve milli formalarla gelen vatandaşlar doksan dakika boyunca tezahürat ederek milli takıma destek verdi.

Maçın bitimiyle alanda yaşanan büyük sevinç milli beraberliğimizin ne kadar üst seviyede yaşandığının göstergesi oldu. Bu sonucun ardından Milli takımımız 2020 yazında 12 farklı ülkede düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası’na son maçlar öncesi katılma hakkı elde etti.

Karşılaşmanın ardından duygularını dile getiren Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü,"A Milli futbol takımımız #EURO2020Yolunda zorlu İzlanda maçında berabere kalarak mutlu sona ulaştı.Şenol Güneş liderliğinde tüm millilerimizi ve emeği geçenleri tebrik ediyorum.Yüreği ay-yıldız için çarpan herkese selam olsun" şeklinde konuştu.

#

15 Kas 2019 - 14:20 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.