Ümraniye'de 3 ayrı marketi soyan hırsız yakalandı

Ümraniye'de girdiği 3 ayrı marketin kasasından para çalan bir kişi yakalandı.

Ümraniye'de girdiği 3 ayrı marketin kasasından para çalan bir kişi yakalandı. Şüphelinin bir olayda market çalışanına silah doğrultarak gasp ettiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Şüphelinin çok sayıda suç kaydı bulunduğu ve yakalanınca "Kokoreççiyim ağabey" diyerek olaydan sıyrılmaya çalıştığı öğrenildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliğine bağlı ekipler, 10 Ocak ile 14 Ocak tarihlerinde Ümraniye'deki 3 farklı markette meydana gelen ve vatandaşı toplamda bin TL'lik maddi zarara uğratan gasp ve hırsızlık olayları üzerine harekete geçti. Olayların meydana geldiği yerlerde bulunan güvenlik kamerasını inceleyen polis, şüpheli şahısın kimliğini tespit etti. Ekipler, kimliği ve eşkali belirlenen şahısı yakalamak için çalışma başlattı.

Şüpheli yakalanınca "Kokoreççiyim ağabey" dedi
Gasp Büro Amirliğine bağlı ekiplerin olayla ilgili çalışmaları sürerken, ekipler Ümraniye'de eşkale uyan birini tespit etti. Polis, kimlik kontrolünün ardından şahısın Ümraniye'deki 3 ayrı markette meydana gelen hırsızlık ve gasp olaylarının şüphelisi olduğunu belirledi. İsminin Adem A. (22) olduğu öğrenilen şüphelinin çok sayıda suç kaydı bulunduğu ve yakalanınca "Kokoreççiyim ağabey" diyerek olaydan sıyrılmaya çalıştığı öğrenildi. Gözaltına alınan şüpheli emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Market çalışanına silah doğrulttu, dehşeti yaşattı
Öte yandan, güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, şüphelinin bir marketin içine girerek kasaya yöneldiği ve belindeki silahı market çalışanına doğrulttuğu görüldü. Görüntülerin devamında, şüphelinin kasadaki paraları aldıktan sonra oradan uzaklaştığı izlendi. Bir başka olaya ait görüntüde ise, şüphelinin kasaya geldiğinde elindeki sütü bandın üzerine bıraktığı, kasiyerin kasayı açmasıyla birlikte bir anda kasaya uzanarak, paraları çalıp kaçtığı görüldü.

#

24 Oca 2020 - 15:23 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.