Uluslararası Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı İstanbul’da Başlıyor!

10-13 Eylül'de tüm dünyadan binlerce alıcıyı İstanbul'da ağırlayacak olan ve alanında dünyanın en büyük üçüncü etkinliği olarak gösterilen Uluslararası Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı, dekoratif ev ve mutfak eşyası ile elektrikli ev aletlerine dair en yeni koleksiyonları sergileyecek.

10-13 Eylül'de tüm dünyadan binlerce alıcıyı İstanbul'da ağırlayacak olan ve alanında dünyanın en büyük üçüncü etkinliği olarak gösterilen Uluslararası Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı, dekoratif ev ve mutfak eşyası ile elektrikli ev aletlerine dair en yeni koleksiyonları sergileyecek

Alanında dünyanın en büyük üçüncü etkinliği olarak gösterilen Uluslararası Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı, 10-13 Eylül'de tüm dünyadan binlerce alıcıyı İstanbul'da ağırlayacak.

Tarsus Turkey tarafından organize edilen fuar, Ticaret Bakanlığı, İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri, Züccaciyeciler Derneği (ZÜCDER) ve KOSGEB desteğiyle bu yıl 31. kez düzenlenecek. 2019'u 4,5 milyar dolar ihracatla kapatan yerli ev ve mutfak eşyası sektörünü, aralarında dünya perakende devlerinin de olduğu binlerce satın almacıyla buluşturacak Zuchex, TÜYAP Beylikdüzü'nde gerçekleştirilecek. Fuar kapsamında, 2019'da ilk kez uygulanan Overseas Buyer programı, bu yıl da tekrarlanacak. Overseas Buyer sayesinde dünya perakende devlerinin satın almacıları, 4 gün boyunca İstanbul'da ağırlanırken, online B2B programıyla da, fuarı ziyaret etmek isteyip de gelemeyenlerin katılımcı firmalarla dijital toplantı yapması sağlanacak.

Zuchex 2020'de Türkiye'nin lider üretici markaları; sofra ve mutfak eşyası, pişirme ekipmanları, plastik ev eşyası, bahçe aksesuarları, ev eşyası, dekoratif ev ve mutfak eşyası ile elektrikli ev aletlerine dair en yeni koleksiyonlarını sergileyecek.

"Fuara yoğun ilgi gösteriliyor"
Açıklamada görüşlerine yer verilen Tarsus Turkey Fuar Direktörü Ebru Causey, Overseas Buyer programı sayesinde sektöre 1,5 milyar dolar değerinde ticaret hacmi sağladıklarını bildirdi.
Causey, "Yüksek bütçelerle satın alma yetkisine sahip binlerce profesyonel iş insanı, 2020 için satın alma faaliyetlerini gerçekleştirebilecekleri en büyük fuar olan Zuchex'e yoğun ilgi gösteriyor." ifadesini kullandı.

Dünya genelinden zincir perakende firma yetkilileri ve satın alma heyetlerinin Türkiye'nin üretici markalarıyla birebir görüşmeler yapmak üzere fuara geleceğini aktaran Causey, farklı nedenlerden ötürü İstanbul'a seyahat edemeyenleri ise online B2B uygulaması üzerinden dijital ortamda ağırlayacaklarını kaydetti.

#

27 Tem 2020 - 13:48 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.