Tuzla Belediyesi, Ramazan’ın Bereketini İftar Çadırında Misafirleri ile Paylaşıyor

Tuzla Belediyesi tarafından Tuzla Devlet Hastanesi bahçesinde kurulan Ramazan Çadırında her gün 1.500 kişilik iftar düzenleniyor.

Tuzla Belediyesi, Ramazan’ın Bereketini İftar Çadırında Misafirleri ile Paylaşıyor
Tuzla Belediyesi, Ramazan’ın Bereketini İftar Çadırında Misafirleri ile Paylaşıyor
Haber albümü için resme tıklayın

Tuzla Belediyesi tarafından Tuzla Devlet Hastanesi bahçesinde kurulan Ramazan Çadırında her gün 1.500 kişilik iftar düzenleniyor. İftar sofrasındaki menü, Tuzla Belediyesi Aşevi’nde hazırlanarak Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri personeli tarafından sunuluyor.


Ramazan ayı boyunca iftar saatinde hizmet verecek olan Tuzla Belediyesi Ramazan Çadırında ihtiyaç sahipleri, iftar saati trafikte olanlar ile Tuzla Devlet Hastanesi acil servisinde bulunan hasta ve hasta yakınları birlikte iftar açıyor. Tuzla Belediyesi Aşevi’nde hazırlanan iftar menüsünde gün 3 çeşit sıcak yemek, tatlı, su ve ayran ikram ediliyor.


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Ramazan ayında aynı sofrayı paylaşanların kardeşliğini yaşattıklarını söyledi. Başkan Yazıcı, “Mübarek Ramazan ayının ülkemizin birlik ve beraberliğine vesile olmasını Rabbim’den diliyorum. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Tuzla Devlet Hastanesi bahçesinde Ramazan Çadırı kurarak her gün 1.500 kişilik iftar düzenliyoruz. Aynı sofrayı paylaşanların kardeşliği ile iftar sofralarında bir araya gelen, birlik ve beraberliğini ortaya koyan tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

#

09 May 2019 - 17:39 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.