Sağanak Yağıştan Dolayı Yol Çöktü Bir Araç Çukura Düştü

Yağıştan dolayı yolda çökmenin meydana geldiği yoldan, o sırada geçen bir araç çukura düştü. Ekipler, aracı kurtarmak ve yolu düzeltmek için çalışma başlattı.

Yağıştan dolayı yolda çökmenin meydana geldiği yoldan, o sırada geçen bir araç çukura düştü. Ekipler, aracı kurtarmak ve yolu düzeltmek için çalışma başlattı

İstanbul'da sabah saatlerinde bastıran yağmur, hayatı olumsuz etkiledi. Beşiktaş'ta sağanak yağıştan dolayı yolda çökme meydana geldi. O esnada yoldan geçen bir araç çukura düşerken, ekipler çalışma başlattı.

ARAÇLAR YOLDA KALDI
Sabah saatlerinden itibaren başlayan ve yer yer sağanak halinde etkisini gösteren yağmur vatandaşlara zor anlar yaşattı. Mecidiyeköy ve Okmeydanı'nda bazı yollar göle döndü. Sürücüler su birikintisinde ilerlemekte zorlanırken, bazı araçlar yolda kaldı. Okmeydanı Kavşağı'nda yolda kalan araçlar vatandaşlar ve itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı. Kurtarma çalışmalarının ardından bir itfaiyeci, fırça sapıyla tıkanan mazgalları açmaya çalıştı.

BEŞİKTAŞ'TA YOL ÇÖKTÜ
Beşiktaş'ta Seydi Ali Reis sokakta sağanak yağıştan dolayı yol çöktü. O esnada yoldan geçen bir araç çukura düşerken, ekipler çalışma başlattı.

#

21 Ağu 2020 - 12:31 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.