Pendik'te 21 sokak yenilendi

Pendik'te Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaz boyunca 9 yol açma çalışması gerçekleştirdi. 12 cadde ve sokakta ise genişletme çalışması yaparak kent içindeki trafiği rahatlattı.

2019 yaz dönemi, yol açma ve genişletme açısından oldukça verimli bir dönem olarak gerçekleşti. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaz boyunca 9 yol açma çalışması gerçekleştirdi.12 cadde ve sokakta ise genişletme çalışması yaptı. Açılan ve genişletilen yeni cadde ve sokaklarla mahalleler arası ulaşımda sürücüler zaman kazandı. Aynı zamanda birçok bölgede trafik yoğunluğunun önüne geçildi. Pendik’in her bölgesinde gerçekleştirilen yol açma ve genişletme çalışmaları devam ediyor. Çalışmaların yapıldığı yerler www.pendik.bel.tr/sayfa/detay/harita adresinden takip edilebiliyor.

En büyük yol açma çalışması devam ediyor

Pendik Belediyesinin gerçekleştirdiği en büyük yol açma çalışması olan “Kemiklidere 10. Yan Kol” ise tüm hızıyla sürüyor. Pendik’in batıdan doğuya kesintisiz şekilde ulaşım konforunu sunmak maksadıyla yapımı süren 15 km uzunluğundaki yol tamamlandığında Velibaba’dan hareket eden bir sürücü, kesintisiz bir şekilde Ahmet Yesevi Mahallesi’ne kadar gidebilecek. Etap etap devam eden “Kemiklidere 10. Yan Kol” 10 mahalleyi birbirine bağlayacak ve çift gidiş ve çift geliş  trafik düzenine sahip olacak.

Yol Açma Çalışması Yapılan Yerler

Velibaba Mahallesi: Zeynep Sokak -Temaşa Sokak

Yayalar Mahallesi: Pınar Caddesi

Ahmet Yesevi Mahallesi: Akçakent Sokak - Norm İstanbul

Güllübağlar Mahallesi: Yaşardoğu Caddesi - Işıl Sokak

Kavakpınar Mahallesi: Susam Sokak

Kurtköy Mahallesi: Orhanlı Caddesi

YOL GENİŞLETME ÇALIŞMASI YAPILAN YERLER

Doğu Mahallesi: Selvi Caddesi

Velibaba Mahallesi: Kahramanlar Caddesi - Ahmet Yüksel Özemre Caddesi - Eflatun Sokak

Kurtköy Mahallesi: Sütçü İmam Caddesi

Kavakpınar Mahallesi: Durul Sokak – Kırmızı Sok

Ertuğrulgazi Mahallesi: Öbektaşı Sokak

Güllübağlar Mahallesi: Rıhtım Sokak - Sıla Sokak

Esenyalı Mahallesi: Başarılı Sokak

Kurna Mahallesi: İzcilik Kampı Yolu

#

11 Eyl 2019 - 09:43 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.