Ormanya Doğal Yaşam Parkı’da doğayı keşfediyorlar

Pendik Belediyesi yarıyıl tatilinde çocuklara yönelik Ormanya Gezileri düzenliyor.

Ormanya Doğal Yaşam Parkı’da doğayı keşfediyorlar
Haber albümü için resme tıklayın

Pendik Belediyesi yarıyıl tatilinde çocuklara yönelik Ormanya Doğal Yaşam Parkı Gezileri düzenliyor. 12-14 yaş ve 15-17 yaş olmak üzere iki ayrı yaş grubunda düzenlenen gezilerde çocuklar, eğlenerek doğayı keşfediyor. Çocuklar, gezide doğa yürüyüşü yaptı ve ata bindi. İlk kez ata binen çocukların heyecanı ve mutluluğu görülmeye değerdi. Gezinin ilgi odağı ise Hobbit Evleri oldu. “Yüzüklerin Efendisi” ve “Hobbit” filmlerinde kahramanların kaldıkları evlerin benzerlerini çocuklar çok beğendi. Yine gezide çocuklar, doğal yaşam alanlarında yabani hayvanları ve hayvanat bahçesinde hayvanları yakından tanıma fırsatı buldu.

Oldukça ilgi gören gezilerin yenileri 28-29-30 Ocak tarihlerinde yapılacak.

#

24 Oca 2020 - 15:42 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.