İstanbul’da sahte para operasyonu

İstanbul'da düzenlenen operasyonda, sahte olduğu belirlenen 67 bin 400 dolar ve 21 bin 500 lira ele geçirildi.

İstanbul'da düzenlenen operasyonda, sahte olduğu belirlenen 67 bin 400 dolar ve 21 bin 500 lira ele geçirildi.
Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir şüphelinin tarihi ve turistik bölgelerde piyasaya sürmek üzere sahte para bastığını tespit etti.
Ekipler, 13 Temmuz'da Fatih'te düzenlediği operasyonda şüpheli H.U.T'yi gözaltına aldı. Üzerinde bir miktar sahte para bulunan zanlının evinde yapılan aramada 67 bin 400 dolar ile 21 bin 500 lira ve sahte para yapımında kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.
Zanlının babası H.T. de geçen yıl düzenlenen operasyonda sahte olduğu tespit edilen 1 milyon dolarla yakalanmış ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

#

18 Tem 2019 - 11:59 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.