Esenyurt Belediyesi’nden 500 Kişiye İstihdam

Pandemi koşullarında faaliyetlerine devam ederek işsizliğe çare olmaya devam eden Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi, (ESBİM) Mülakatlar sonrası şartları uyan 500 kişiyi istihdam etti.

Pandemi koşullarında faaliyetlerine devam ederek işsizliğe çare olmaya devam eden Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi, (ESBİM)  Mülakatlar sonrası şartları uyan 500 kişiyi istihdam etti

Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi (ESBİM) işsizliğe çare olmaya devam ediyor. Sektöründe öncü firmalardan biri olan KOROZO firmasına 500 kişilik istihdam sağlamak için firma yetkilileri ile iş arayanlar Nene Hatun Kültür Merkezi’nde buluştu. Pandemi koşulları nedeniyle kişiye özel kalem, su ve dezenfektan dağıtıldı. Firmanın tanıtımı yapıldıktan sonra mülakatlara geçildi. Mülakatlar sonrası şartları uyan 500 kişi istihdam edildi.

“Sosyal belediyeciliği yaptıkları için teşekkür ediyorum”
500 kişilik işçi alım öncesi konuşan KOROZO İnsan Kaynakları Direktörü Aziz Şahin, “Buraya gelmeden önce aklımızda soru işaretleri vardı ama buraya geldikten sonra her şey netleşti. Bu uygulamadan çok memnun kaldık. Bu tür bir sosyal belediyeciliğe öncülük eden Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.
ESBİM Müdürü Murat Boduroğlu ise “İş ve işçi arayan herkesi ESBİM’e bekliyoruz. Umudun şehri Esenyurt’ta sayın Başkanımız Kemal Deniz Bozkurt’un öncülüğünde işsizliğe çözüm olacağız” şeklinde konuştu.

#

16 Kas 2020 - 12:03 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.