Doktorun ”Tansiyonun Düşmüştür” Dediği Hasta Hayatını Kaybetti!

İstanbul'un ilçelerinden Etiler'de bir güzellik merkezinde saç ekimi yaptıran Umut Tuğcu, kendisini iyi hissetmediği için doktorunu aradı. Doktor ise hastasına "Tansiyonun düşmüştür, tuzlu bir şeyler ye" dedi. Daha sonra bayılan Tuğcu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İstanbul'un ilçelerinden Etiler'de bir güzellik merkezinde saç ekimi yaptıran Umut Tuğcu, kendisini iyi hissetmediği için doktorunu aradı. Doktor ise hastasına "Tansiyonun düşmüştür, tuzlu bir şeyler ye" dedi. Daha sonra bayılan Tuğcu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

 5 Kasım günü operasyon için annesiyle hastaneye giden genç adam, saatler süren saç ekimi sonrası taburcu edildi.

"TUZLU BİR ŞEYLER YİYİP AYAKLARINI KALDIR"
Akşam saatlerinde annesiyle birlikte eve dönerken midesinin bulandığını, kendisini iyi hissetmediğini söyleyerek hastaneyi arayan Tuğcu'ya güzellik merkezinde operasyonu yapan doktor, "Tansiyonun düşmüştür. Tuzlu bir şeyler yiyip ayaklarını vücut hizasının üstünde kaldır" cevabını verdi.

dinlenmek için odasına gittiğinde bayılarak kendisinden geçen genç adam ailesinin ihbarı üzerine eve gelen ambulansla hastaneye götürülmek istendi. Ancak genç adam hastane yolunda ambulansta yaşamını yitirdi.

HİPERTANSİYON HASTASIYMIŞ
Umut Tuğcu'nun şüpheli ölümünün ardından yapılan ön otopside Tuğcu'nun hipertansiyon hastası olduğu, saç ekimi sırasında vücuduna enjekte edilen ilaçların yan etki yaptığı, bu nedenle kesin ölümünün belirlenmesi için Adli Tıp Kurumuna sevk edilmesi gerektiği ifade edildi.

Kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için otopsi yapmak üzere Tuğcu'nun cenazesi Adli Tıp'a gönderilirken, ailenin şikayeti üzerine güzellik merkezi ve doktor hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı.

#

09 Kas 2020 - 12:52 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.