“Cumhuriyet’in Renkleri” Kartal'da bir başka

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Kartal Orhantepe Mahallesi’nde “Cumhuriyet’in Renkleri” adlı bir resim çalıştayı atölyesi ve çocuk yürüyüşü düzenlendi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Kartal Orhantepe Mahallesi’nde “Cumhuriyet’in Renkleri” adlı bir resim çalıştayı atölyesi ve çocuk yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşe katılan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, çocukların Cumhuriyet Bayramı coşkusunu paylaştı.  

Kartal’ın en önemli caddelerinden biri olan Orhantepe Çınar Caddesi, Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine ev sahipliği yaptı. Cadde üzerinde önce Ressam Murat Havan ve öğrencilerinin düzenlediği  “Cumhuriyet’in Renkleri” adlı bir resim çalıştayı atölyesi gerçekleştirildi. Burada çocuklar, hayallerini tuvale dökerek birbirinden farklı eserler resmetti. 

Caddedeki bir diğer etkinlik ise çocuk yürüyüşü oldu. Kartal Belediyesi Spor ve Kreş müdürlüklerinin desteği ile düzenlenen yürüyüşte çocuklar bando eşliğinde cadde boyunca yürüdü. Çocukların Cumhuriyet coşkusuna, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel de ortak oldu. Çevre sakinlerinin ve özellikle çocukların yoğun ilgisine maruz kalan Başkan Gökhan Yüksel, Orhantepe ve Cevizli halkının da bayramını kutladı. Bağdat Caddesi’ne kadar devam eden yürüyüşün sonunda ise halk oyunları ekibi kısa bir gösteri gerçekleştirdi.

#

30 Eki 2019 - 12:52 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.