Çöp evde ölü bulundu, milyoner çıktı

İznik'te geçen ay çöp dolu evinde ölü bulunan 72 yaşındaki kadının mal varlığı şaşırttı

İlçedeki Selçuk Mahallesi'nde yalnız yaşadığı evinden gelen kötü kokular üzerine geçen ay cesedi bulunan Habibe Irız'ın (72), ölümünün ardından ortaya çıkan serveti şaşırttı. Çocuğu olmayan yaşlı kadının, ilçedeki iki banka hesabında 3 milyon 270 bin lirası, Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde 4 dairesi, Mudanya ilçesinde bir villası ve İstanbul Bakırköy'de bir iş yeri olduğu belirlendi. 

MUHTARLIK YARDIMDA BULUNMUŞ

Yaşlı kadının evinin bulunduğu mahallenin muhtarı Selim Sarıkaya, ''Sürekli yardıma muhtaç olduğunu dile getiriyordu. Muhtarlık olarak her ay Habibe teyzeye para yardımında bulunuyorduk. Son zamanlarda akli melekeleri çok yerinde değildi'' diye konuştu. 

Komşuları ise yaşlı kadının varlıklı biri olduğunu bildiklerini, kendisinin bu konuda hiçbir zaman konuşmadığını belirterek, Irız'a devamlı yemek götürdüklerini söyledi. 

Geçen ayın 15'inde Kutalmışoğlu Süleyman Şah Caddesi üzerindeki evinde yalnız yaşayan Habibe Irız'ın evinden kötü kokular geldiğini fark eden komşuları, durumu polise bildirmişti. Olay yerine gelen ekipler, açık olan kapıdan içeri girdiklerinde çöp dolu evde Irız'ın cansız bedeniyle karşılaşmıştı. 

Yıllar önce evlenip boşandığı belirtilen yaşlı kadının cenazesi, belediye ekiplerince çıkarılıp, İstanbul'da yaşayan iki kız ve bir erkek kardeşi tarafından teslim alınarak, İstanbul'da toprağa verilmişti. çöp dolu evinde ölü bulunan 72 yaşındaki kadının, ilçedeki iki banka hesabında 3 milyon 270 bin lirası, Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde 4 dairesi, Mudanya ilçesinde bir villası, İstanbul Bakırköy'de ise bir iş yeri olduğu ortaya çıktı.



#

30 Eki 2014 - 10:55 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.