'Ceza yıldıramaz'dedi tutuklandı

Aracı bağlanan sürücü 'ceza yıldıramaz ,egzozumuzu çiftleyeceğim' deyince gözaltına alındı.

Esenler'de otomobilinde abart egzozu bulunan trafik ekiplerinin durdurduğu sürücü, ehliyetini de vermeyince aracı bağlandı, para cezası kesildi. Olayı sosyal medyadan duyuran, cezanın kendisini yıldırmayacağını belirterek egzozunu çiftleyeceğini, savaş açtığını ve bundan sonra kimsenin emniyette olmadığını söyleyen sürücü gözaltına alınarak, hakkında Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Devletin Kurum ve Organlarını Aşağılama suçundan hakkında işlem başlatıldı.

Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Oruç Reis Mahallesi Tekstilciler Caddesi'nde 13 Eylül'de uygulama yaptı. Polis ekipleri uygulama sırasında abart egzozlu bir otomobili durdurdu. Ekipler, otomobil sürücüsü 22 yaşındaki Oğuzhan A'ya 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun ilgili maddelerince abart egzoz ve ehliyetini vermemesinden toplam 2 bin 229 lira cezası kesti. Öte yandan otomobildeki abart egzoz sökülene kadar araç trafikten men edilerek otoparka çekildi.


'Ceza Yıldıramaz' dedi
Oğuzhan A. yaşanan bu olay üzerine sosyal medya hesabında kendisine ceza yazıldığını, ancak cezanın kendisini yıldırmayacağını mevzuata aykırı egzozunu çiftleyeceğini, savaş açtığını ve bundan sonra kimsenin emniyette olmadığını söylemesi üzerine yapılan çalışmalarda 16 Eylül'de sabah saatlerinde Birlik Mahallesi Köyiçi Caddesi'nde yakalanarak gözaltına alındı. Oğuzhan A. polis merkezine götürülerek hakkında Türk Ceza Kanunu'nun 301. Maddesi olan Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Devletin Kurum ve Organlarını Aşağılama suçundan hakkında işlem başlatıldı. Oğuzhan A. emniyetteki işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Aracı bağlanan sürücü ceza yıldıramaz. egzozumuzu çiftleyeceğim deyince gözaltına alındı.

#

17 Eyl 2019 - 13:40 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.