12 katlı binada inanılır gibi değil!

Mecidiyeköy'de akşam saatlerinde 12 katlı bir binaya giren hırsız, çok sayıda ayakkabıyı yanında getirdiği poşete koyarak çaldı.

12 katlı binada inanılır gibi değil!
Haber albümü için resme tıklayın

Olay, dün saat 19.00 sıralarında Şişli Mecidiyeköy'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre akşam saatlerinde 12 katlı bir binaya giren hırsız, etrafı kolaçan etmeye başladı. Hırsız bir süre sonra dairelerin önündeki ayakkabıları çaldı. Çaldıklarını binanın girişinde yanında götürdüğü poşete koyan hırsız ardından çıkmak için harekete geçti. O esnada güvenlik kamerasına fark eden hırsız, kapüşonunu kapatarak kendini gizlemeye çalıştı. Şahıs ardından hızla binadan çıkarak kayıplara karıştı. Olayın ardından binaya giren Özcan Özyurt dairesinin önünde ayakkabılarının olmadığını fark etti. Evine giren vatandaş burada da ayakkabılarını bulamayınca güvenlik kamera görüntülerini inceledi. İnceleme sonucunda ayakkabılarının hırsızlar tarafından çalındığını fark eden Özyurt, üst ve alt kat komşularına durumu haber etti. Komşu Uğur Demirtürk de ayakkabılarının çalındığını fark edince Özyurt ile beraber polis merkezine giderek şikayette bulundu.

"Biran önce yakalansın"
Olayı anlatan Özcan Özyurt, "Hırsız geldi binadaki bütün ayakkabıları topladı. 12 katlı binamıza girmiş. Hırsız üstteki kamerayı fark edememiş. Ancak alttaki kamerayı fark ediyor ve kapüşonu kafasına takıyor. Bina sakinleri olarak hırsızın bulunmasını istiyoruz. Bu hırsız bulunmazsa birçok kişinin ayakkabısı çalınacak" dedi. Komşu Uğur Demirtürk ise, "İnsanların ayakkabılarını çaldırmasından burada bu sorunu yaşamasından bıktık. Lütfen, gereğinin yapılmasını istiyoruz. Vatandaş olarak hırsızların yakalanmasını ve bununla ilgili tedbir alınmasını istiyoruz. Biz polisimizden ve devletimizden bu tip hırsızların bir an önce yakalanıp, çıkarılmamasını ve cezasını çeksin istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Polis hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.

#

26 Ara 2019 - 13:14 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.