10 aylık bebeği darp etti!

İstanbul'un Fatih ilçesinde yaşanan olay kan dondurdu!

Sabah Gazetesi Özel İstihbarat ekibinin özel haberine göre İstanbul'da 10 aylık bebek, üvey babası tarafından darp edildi! 19 yaşındaki R.A, geçtiğimiz günlerde H.İ ile imam nikahı kıydı. Genç kadının 10 aylık bir erkek bebeği vardı. Genç kadın 29 Ekim günü kocasıyla tartıştı. Tartışma arbedeye dönüştü; eşinden dayak yiyen R.A'nın 10 aylık bebeği de ağlamaya başladı. Bu duruma sinirlenen adam, iddiaya göre bebeği darp etmeye başladı! 

10 aylık bebeği dövdü!
Genç kadını yardım çığlıkları sonrası olaya komşuları müdahale etti ve bebek üvey babasının elinden kurtarıldı. Genç kadın bunun üzerine, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu. Eşinin 10 aylık oğlunu darp ettiğini söyleyen genç kadın kocasından şikayetçi oldu. Bebek A., adli tıpa gönderilerek vücudunda meydana gelen darp izleriyle ilgili rapor aldırdı.

Şikayetçi oldu
Savcılığa ifade veren genç kadın, ' Ben yabancı uyrukluyum. Eşim bana resmen hapis hayatı yaşatıyor. Pasaportuma el koydu. Her gün eziyete maruz kalıyorum. Bir de bu da yetmezmiş gibi 10 aylık oğlumu dövdü. Bana yardım edin, kocamdan kurtulmak istiyorum' dedi. Savcılık genç kadının ihbarı sonrası olayla ilgili soruşturma başlattı.

 KAYNAK : Sabah Gazetesi

#

04 Kas 2019 - 14:27 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.