Whatsapp'a Yeni Özellik! Artık ...

Apple'ın iOS 10 güncellemesi sayesinde, iPhone telefonların konuşan yardımcısı Siri üzerinden WhatsApp mesajları da yazmak mümkün oldu.

WhatsApp'ın son güncellemesi dün yayınlandı. 88.4 MB boyutundaki 2.16.10 seri numaralı güncelleme, WhatsApp'ı iOS 10'un özelliklerinden daha iyi yararlandırmayı amaçlıyor.

SİRİ İLE ENTEGRASYON SAĞLADI

iOS10 ile iPhone'lara gelen en önemli özelliklerden biri, Siri'nin farklı aplikasyonlarla çalışabilir hale gelmesiydi. WhatsApp da bu özelliği hemen kullandı ve son güncellemesinde Siri ile entegrasyon sağladı. Artık bu sayede, Siri'ye verilen sesli komutlarla WhatsApp mesajı yazılabiliyor veya WhatsApp görüşmesi başlatılabiliyor. Ayrıca aynı anda birden fazla sohbet grubuna aynı mesaj veya medyanın gönderilmesi, kilit ekranını açmadan gelen WhatsApp aramasının yanıtlanabilmesi, WhatsApp widget'ı eklenebilmesi gibi farklı yeni özellikler de getirildi. WhatsApp, 2.16.10 güncellemesinde beklenen GIF desteğini ve video görüşmeleri ise yine sunmadı.

#

16 Eyl 2016 - 11:04 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.