İstikamet Teknofest

Çekmeköy Belediyesi, Milli Teknoloji Hamlesi sloganıyla hazırlanan Teknofest’e gitmek isteyen gençleri Festival alanına ulaştırıyor.

Uzun vadede yerli üretimi teşvik etmek için Sanayi ve Ticaret Bakanlığı ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı iş birliğiyle, Türkiye’nin önde gelen teknoloji şirketleri, kamu kuruluşları ve üniversitelerin destekleriyle hayata geçirilen Teknofest başladı. 17-22 Eylül 2019 tarihlerinde Atatürk Havalimanı’nda yapılıyor. Gençlerin merakla takip ettiği etkinliklerle dolu olan festivale ulaşım için Çekmeköy Belediyesi gençlere araç tahsis etti. Etkinlik boyunca her gün liselerden öğrencileri alan belediye ekipleri gün sonunda gençleri okullarına bırakıyor.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, ”Teknolojide ve sanayide dışa bağımlığı azaltmak için son dönemlerde yapılan milli hareketleri bir araya toplayan bu festivale katılmak isteyen gençlerimizin sesine kulak verdik.  Bilime, teknolojiye meraklı gençleri elimizden geldiğince teşvik ediyoruz ki, kendi teknoloji markalarımızı oluşturacak insan gücü yetiştirelim, çağı yakalayalım, ülkemizdeki üretim artsın,” dedi.

#

17 Eyl 2019 - 15:39 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.