iPad mini artık üretilmeyecek

Apple'ın iPad Mini'nin yeni sürümlerinin artık üretilmeyeceği iddia edildi. iPad Mini'nin yerini iPhone 6 Plus alacak.

UDN isimli Apple'a yakın bir kaynağa göre haftalar önce tanıtılan iPad Mini 3 ile birlikte Apple mini ekranlı iPad üretimini durdurmayı planlıyor.

Apple'ın iPad Mini'yi geri planda bırakmasının altında iki neden yatıyor. Öncelikle Apple'ın 12.9 inç'lik dev bir ekrana sahip olması beklenen iPad Pro ile yola devam etmek istemesi... Diğer yandan da iPhone 6 Plus ile neredeyse iPad Mini'nin ekranına yakın bir ölçüye ulaşan cihazlar da iPad Mini'yi gereksiz kılıyor.

Her ne kadar Apple'dan konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadıysa da seneye iPad Mini 3 yerine iPad Pro ile karşılaşmamız işten bile değil.

#

04 Kas 2014 - 11:31 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.