Tuzlaspor, Pendikspor maçı yarıda kaldı!

Tuzlaspor Erzurum kampı öncesi bugün Pendik Stadında Pendikspor ile bir hazırlık maçı oynadı.

Tuzlaspor Başkanı Murat Erdoğan,Başkan Yardımcısı Cihan Haspolatlı ve Sportif Direktör Ümit Davala karşılaşmayı tribünden izlerken Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin'de stada gelerek karşılaşmayı izledi.

Tuzla Gazeteciler Derneği Tugader ve Tuzla'lı iş adamlarıda Tuzlaspor'u Pendik stadyumunda yanlız bırakmadı.

Teknik Direktör Osman Gökhan takımını sahaya Emrah-Lider-Osman-Ferhat-Bülent-Hacı Hüseyin -Alp -Gökcan-Mikail-Berat Ali-Hakan 11 ile sahaya çıkardı .

Karşılaşmanın başlaması ile beraber adeta patates tarlasını andıran Pendik stadında oyuncuların top'a sahip olmakta ve pas yapmakta zorlandıkları görüldü.

Tuzlaspor'un daha çok teknik oyuncular bulunduran kadrosu zaman zaman 15-17 pas aralığı ile topa sahip olarak dikkat çekerken sahanın azizliğine uğrayan Ferhat'ın eline çarpan top ile Pendikspor penaltı atışı kazandı.

Tuzlaspor'un eski futbolcusu M.Aleaddinoğlu'nun penaltı golü ile 10.dakikada takımımız 1-0 yenik duruma düştü.

Golün ardından maçın hakimiyetini eline alan temsilcimiz sol kanattan Hakan ve Sağ kanattan Lider ile Pendikspor kalesinde tehlikeler yarattılar ,orta sahada Berat Ali,Hacı Mikail,Mustafa ,Gökcan ve Alp'in oluşturduğu ataklarda 23.dakika'da Pendikspor defansını adeta ipe dizerek sol taraftan gelen Hakan'ın vuruşunda geri gelen topa iyi bir vuruş yaparak Pendik ağlarını havalandıran Hacı Mustafa'nın golü ile temsilcimiz 1-1 lik beraberliği yakaladı.

Komşumuz Pendik ilçesinin takımı Pendikspor'a hiç yakışmayan patates tarlası zeminde oyuncuların sakatlanmaması sürpriz olur derken önce Ferhat bir sakatlık geçirirken Osman Fırat'ın tribünlerden duyulan haykırışı ile 29.dakikada maç durdu.

Tuzlaspor ve Pendikspor'lu futbolcular Osman Fırat'ın yanına koşarken oyuncumuzun yerde acı içerisinde kıvranması ,Pendikspor futbolcularının Teknik direktörümüz Osman Gökhan'ın yanına gelerek bu sahada oynanmaz hocam hepimiz aynı şekilde sakatlanacağız sözleri ile Osman Fırat Karşılaşmanın oynanmaması için Hakem ile görüştü ve Hakem Karşılaşmayı bitirdi.

PENDİK İLÇESİNE BU STAD YAKIŞMIYOR.

Koskoca Pendik İlçesi'ne bu stad yakışmıyor ,bu stad da 2.lig maçları oynayacak Pendikspor bugun bizim oyuncumuz sakatlandı, yarın Pendikspor'un yada başka bir takımının oyuncusu sakatlanacak bu gözle görülüyor,Pendik Belediye Başkanı Sayın Kenan Şahin'i Pendikspor Başkan ve Yönetimini ve TFF'nu temsilcilerini göreve davet ediyoruz ,Pendik stadyumunun bu sahasında futbol oynamak oyuncuların futbol hayatını riske atmak demektir,

Tuzlaspor'un tecrübeli oyuncusu Osman Fırat hemen hastaneye kaldırırlırken yapılan ilk müdahale sonuçlarında ayağında çatlak olduğu ve en az 2 ay sahalardan uzak olacağı bilgisi geldi ,Futbolcumuzun yarın yapılacak olan geniş tetkikler sonucunda durumu daha da net ortaya çıkacak.

Erzurum kampı öncesi Osman Fırat'ın ani sakatlığı Teknik Direktör Osman Gökhan ve futbolcularda üzüntü yaratırken ilk gelen haberlerde durumun dahada ağır olabileceği korkusunun atlatılması bir nebze de olsa sevindirdi.

Başkan Murat Erdoğan yarın yapılacak olan tetkiklerin ardından dahada net sonuç'un ortaya çıkacağını oyuncunun sahalara bir an önce dönmesi için yönetim olarak gerekenin en iyi ve hızlı şekilde tedavi süreci ile yapılacağını söyledi.

GEÇMİŞ OLSUN

Tuzlapress Gazetesi ve Tuzla Gazeteciler Derneği olarak Başta oyuncumuz Osman Fırat olmak üzere takımımıza ,teknik ekibimize ve yönetimimize Geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

#

07 Ağu 2017 - 23:06 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.