"Tuzlaspor içerisindeki uyum ve arkadaşlık beni ümitlendiriyor"

Tuzlaspor’un başarılı kulüp başkanı Ahmet Çabuk 2016-2017 sezonu ile ilgili Tuzlaolay gazetesine açıklamalarda bulundu.

Tuzlaspor’un başarılı kulüp başkanı Ahmet Çabuk 2016-2017 sezonu ile ilgili Tuzlaolay gazetesine açıklamalarda bulundu.

Hedeflerinin lige iyi bir başlangıç yaparak sezon sonunda ipi göğüslemek istediklerini söyleyen Başkan Çabuk "Kocaeli Kartepe’de iyi bir kamp dönemi geçirdik ve bu süreç bizim için çok önemliydi. Kendi felsefemizi oyuncularımıza aktardık. Doğru transferler yapıp doğru adımlar atarak iyi bir takım oluşturduk. Kendi liglerinde en iyi olan futbolcuları transfer ettik. Takım içindeki uyum ve arkadaşlık beni ümitlendiriyor.” dedi.

HEDEFİMİZ PTT 1.LİG’İ

Önümüzdeki günlerde Tuzla’da hazırlık maçları yapacaklarını söyleyen Başkan Ahmet Çabuk “Teknik direktörümüz Ferruh Özgün nezaretinde Tuzla Stadı’nda ki çalışmalarımız sürüyor. Hedefimiz bu sene PTT 1.Lig’i Çünkü kulüp, camia, taraftar ve bizim için bu çok önemli. Bunun yolu şampiyon olmaktan geçiyor. Şampiyonluk için maç kazanmak gerekiyor. Bunun için de ilk adım sahamızda oynayacağımız Kırklarelispor maçı olacak..." ifadelerinde bulundu.

TUZLA’YA GÜZEL BİR STAD KAZANDIRACAĞIZ

Tuzlaspor’a güzel bir stad kazandırmak için kolları sıvadıklarını söyleyen Başkan Çabuk “Darbe girişimi ve Türkiye’de yaşanan olaylar nedeniyle stadın temelini atamadık…Önümüzdeki günler içerisinde stad için ilk kazmayı vuracağız. Biraz gecikmeli de olsa ilçemize güzel bir stat kazandıracağız….Tuzlaspor’un hangi ligde oynadığı önemli değil. Önemli olan ilçemize tam kapasiteli Tuzla’ya yakışan bir stad yapmak…İnşallah bizde bunu yaparak tüm sporseverlerimize armağan edeceğiz” diye konuştu.

23 Ağu 2016 - 14:26 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.