Tuzlaspor, Hazırlık maçında Yomraspor'u 2-0 yendi

Tuzlaspor A.Ş. Erzurum kamp'ındaki 3. hazırlık maçınTuzlaspor A.Ş. Erzurum kamp'ındaki 3. hazırlık maçını Yomraspor ile oynadı. ile oynadı.

Tuzlaspor A.Ş. Erzurum kamp'ındaki 3. hazırlık maçını Yomraspor ile oynadı.

Teknik Direktör Osman Gökhan takımını Yomraspor karşısına Yavuz,Kaan,Ferhat,Serhat,Hüseyin,Gökçen,Alp,Mikail,Hakan ve Bertuğ 11'i ile çıkardı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan takımımız Yomraspor karşısında üstün bir oyun ortaya koyarken karşılaşmanın 30.u dakkasında Hakan'ın golü ile 1-0 öne geçti.

2. gol için Yomraspor kalesinde bir çok pozisyon yaratan temsilcimiz karşılaşmanın ilk 45 dakikasını 1-0'lık üstünlükle kapattı.

Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasında Kaan,Ferhat,Bülent ve Gökçen yerlerini lider Onur,Altan ve Hacı Mustafa'ya bıraktı.

3. Lig temsilcisi Yomraspor karşısında taktik anlamında ve oyun formatında sahada değişiklikler yapan Teknik Direktör Gökhan,Bertuğ,Alp ve Mikail'in yerine oyuna Sadık,Emre ve Berat Ali'yi dahil etti.

65. dakikada Serhat,Hakan ve Hüseyin'in yerine oyuna Ercan,Tolunay ve Tolgayı dahil eden Teknik Direktör Osman Gökhan oyunu tamamen Yomraspor kalesine yıktı.

Karşılaşmanın 75. dakikasında temsilcimiz Tuzlaspor Tolunay'ın ayağından bulduğu gol ile skor'u 2-0 getirdi.

Karşılaşmanın sonunda temsilcimiz sahadan 2-0 galip ayrılarak Erzurum kamp'ındaki 3. hazırlık maçında 2. galibiyetin almış oldu.Temsilcimiz Tuzlaspor Erzurum kamp'ındaki son hazırlık maçını 17 Ağustos Perşembe günü Erzincanspor ile oynayacak.

18 Ağustos'ta Erzurum kamp'ını tamalayarak Tuzla'ya dönecek olan takımımız Spor Toto 2.lig Kırmızı Grup'ta Ligin ilk maçında İnegölspor'u kendi sahasında Tuzla Belediye Stadında ağırlayacak.

#

23 Ağu 2017 - 00:04 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.