Tuzlaspor Erzurum kampında Antremanlara başladı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'da mücadele edecek olan Temsilcimiz Tuzlaspor Erzurum Kamp'ında Antrenmanlarına başladı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'da mücadele edecek olan Temsilcimiz Tuzlaspor Erzurum Kamp'ında Antrenmanlarına başladı.

Erzurum kamp'ında hazırlık karşılaşmaları oynayacak olan temsilcimiz, Tuzlaspor Teknik Direktör Osman Gökhan'ın Bolu kamp'ı ve İstanbul'un aksine Erzurum kamp'ında  Sabah ve Akşam olmak üzere günde 2 defa antrenman yaptırıyor, Takımın  temposunu yükselterek takıma fizik ve kondisyon olarak yükleme yapıyor.

Temsilcimiz Tuzlaspor Erzurum Kamp'ında Sportif Direktör Ümit Davala , Tecrübeli Teknik Direktör Osman Gökhan Hocamız ile birlikte bir bütün halinde antrenmanlarına devam ediyor.

Diğer taraftan  Tuzlaspor A.Ş  Kulübü'nün Transfer çalışmaları İstanbul'da Tuzlaspor A.Ş kulübü Başkanı Murat Erdoğan ve   Başkan Yardımcısı Cihan Haspolatlı tarafından yürütülüyor , Temsilcimiz Tuzlaspor'da gözle görülür bir eksik olan santrafor bölgesi için Transfer  çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

#

11 Ağu 2017 - 10:42 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.