Onur Paksoy Tuzlaspor'da

Tuzlaspor A.Ş İzmir'den Köklü Kulübü Altay'ın geleceğin yıldızı olarak gösterilen Onur Paksoy'u renklerine bağladı.

Tuzlaspor  A.Ş  İzmir'den Köklü Kulübü Altay'ın  geleceğin  yıldızı olarak gösterilen Onur Paksoy'u renklerine bağladı.

Altay'ın Türkiye Şampiyonu  U 15 takımının  da kaptanlığını da yapan geçen sene profesyonel olan 1998 doğomlu sol bek ve sol ön libero oynayan tekniği  yeteneği ve stili  ile Türk Futbol'unun önemli isimlerinden  Caner Erkine benzetilen  geleceğin yıldız adayı gösterilen  Onur Paksoy Tuzlaspor'a 3 senelik imza attı.

Tuzlaspor A.Ş Kulübü Başkan Yardımcısı Cihan Haspolatlı ile Tuzla Belediye Stadında bir araya gelerek kendisini 3 sene Tuzlaspor'lu  yapan imzayı atan genç futbolcu Bolu Kampına katılmak üzere Tesislerden ayrıldı.

#

23 Tem 2017 - 11:10 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.