Maltepe güne sporla başlıyor

Maltepeliler, “sağlam kafa sağlam vücutta bulunur” diyerek, ilçe belediyesinin “Güne Sporla Başla” sloganıyla düzenlediği sabah sporu etkinliğine katılıyor.

Maltepe güne sporla başlıyor
Maltepe güne sporla başlıyor
Haber albümü için resme tıklayın

29 Ağustos’a kadar sürecek sabah sporunda, basit ama etkili kültür-fizik hareketleriyle spor kültürü oluşturmak, beden farkındalığı ve vücut zindeliği kazandırmak amaçlanıyor.

Maltepe Belediyesi, daha sağlıklı bir Maltepe için ilçede 5 farklı noktada sabah sporu etkinliği düzenledi. Etkinliğe katılan onlarca Maltepeli basit kültür-fizik hareketleriyle güne spor sayesinde sağlıklı başlıyor. “Güne Sporla Başla” etkinliği, pazartesi günleri Gülensu Suni Çim Sahası, salı günleri Cevizli Cumhuriyet Parkı, çarşamba günleri İdealtepe 50. Yıl Parkı, perşembe günleri Dragos Sahili ve cuma günleri Yalçın Kızılay Kapalı Spor Salonu’nda sabah saat 7’de uzman eğitmenler eşliğinde düzenleniyor.

Sabah sporu etkinliğiyle, spor kültürü oluşturulması, beden farkındalığı ve vücut zindeliği kazandırılması amaçlanıyor. Herkese açık olan etkinlik, 29 Ağustos tarihine kadar devam edecek.

.

#

17 Tem 2019 - 16:24 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.