Küçük şampiyonlar kupalarını aldılar

Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı, İzmir Büyükşehir ile oynadığı Hentbol Kadınlar Süper lig mücadelesi 11 Ocak tarihinde Çamlıca Spor Okulu'nda gerçekleşti.

Üftud Folklör Ekibi'nin halk oyunları gösterisi ile başlayan karşılaşmayı Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Türkiye Hentbol Federasyon Başkanı Bilal Eyüpoğlu ve Üsküdar Belediye Başkan Yardımcıları Zekeriya Şanlıer ile İsa Doğan hep birlikte takip etti.

Devre arası düzenlenen kupa töreninde Başkan Hilmi Türkmen, İstanbul Şampiyonu olan Üsküdar Belediyesi Altyapı Hentbol Ligi Gençler ve Küçükler takımına kupa ve madalyalarını takdim etti.

Başkan Türkmen, "Heyecanlı bir maçın devre arasında çok mutlu olduğumuz bir tablo ile karşı karşıyayız. Hem A takımındaki kızlarımızı hem de İstanbul şampiyonu olan küçük ve genç takımdaki kızlarımızı kocaman alkışlamanızı rica ediyorum. Üsküdar Belediyesi olarak özellikle çocukların ve gençlerin sporla daha çok meşgul olmaları ve başarılı olmaları adına altyapı tesisleşme ve yönetim şeklindeki bu üçgeni en iyi şekilde toparlamaya çalışıyoruz. Yeni gelen yönetimimiz ve arkadaşlarımızla elbette ki başarılı kızlarımızla birlikte hem Üsküdar ölçeğinde hem Türkiye ölçeğinde geleceğin en başarılı sporcularını yetiştireceğimize inancımız tamdır. Bugün sizlerin huzurunda İstanbul şampiyonu olan genç ve küçük takımını tebrik ediyorum. Yöneticileri ve hocalarımızı tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

Madalya töreni ardından Başkan Hilmi Türkmen, küçük şampiyonlarla sohbet edip bol bol fotoğraf çektirdi.

#

13 Oca 2020 - 16:49 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.