Beykoz'da kadınlara özel spor salonu

Beykoz Belediyesi spor yatırımları kapsamında kadınlara özel 8 yeni spor salonu açacak, ilçede artık daha fazla kadın ücretsiz spor ve sağlıklı yaşam imkânına kavuşacak.

Beykoz Belediyesi, Yenimahalle ve Soğuksu Mahallelerinde bulunan ve yılın her dönemi yoğun ilgi gören spor salonlarından daha fazla kadının yararlanması amacıyla ilçede 8 yeni spor salonu daha açıyor. Kavacık, Tokatköy, Paşamandıra, Zerzavatçı, Bozhane, Elmalı, Örnekköy, Cumhuriyetköy Mahalleleri’nde kurulacak spor salonları için hazırlıklar başladı. Beykoz Belediyesi tarafından modern spor aletleriyle donatılacak ferah ve geniş salonlarda koşu bandı, bisiklet, eliptik bisiklet, ağırlık makineleri, soyunma kabinleri ve duşlar yer alacak. İlçedeki kadınlar haftanın 5 günü kendi mahallelerinde spor hocaları eşliğinde ve modern ekipmanlarla spor yapma imkânı bulacak.

Kişiye Özel Program
Deneyimli spor hocaları tarafından kişiye özel spor programlar uygulanacak olan salonlarda gruplara da step aerobik, zumba, pilates dersleri verilecek. Özel hoca nezaretinde spor yapmanın keyfini çıkaran hanımlar, sağlıklı ve formda kalacak.

#

23 Oca 2020 - 12:03 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.