Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak'tan 15 Temmuz Milli Birlik Günü mesajı

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, 15 Temmuz Dayanışma ve Milli Birlik Günü dolayısıyla kendisine ait sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Suat Durak kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “ Devletimizi ele geçirmek isteyenlerin milletimize ihanetidir, 15 Temmuz. O öyle bir gecedir ki, içinde satılmış ruhlar ve ruhsuz bedenleri ile ihanete esir düşmüş hainlerin ebedi karanlığı yurdumuzda egemen kılmak için kalkıştığı kanlı gecedir” dedi.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, “ Aynı 15 Temmuz, karanlığa boyun eğmeyen, düşmanlara teslim olmayan ve tarih boyunca esaret nedir bilmeyen milletimizin top yekün giriştiği istiklal mücadelesidir. 15 Temmuz, Çanakkale’dir. Bir ulusun kaderinin yazılması için toplanan düşman güçlerine karşı, milletimizin inançla yurdunu savunduğu o kurtuluş savaşı cephesidir. Vatan uğruna canından geçenlerin düşmana geçit vermediği o destansı kutlu gecedir. Bir avuç hainin kalkışması ile sınırlı değildir 15 Temmuz. Binlerce yıldır anavatanımızda gözü olanların, karanlık planlarının kanlı yansımasıdır. İslam karşıtları ve Müslüman düşmanlarının, batının istediği tipte ısmarlama sözde Müslümanlar üzerinden yürüttüğü İslam karşıtlığının teröre bulaşmış halidir 15 Temmuz. Abdülhamid’e darbe yapan, Menderes’i asan, Özal’a suikast düzenleyen, Erbakan’ı muhtıra ile durduran ve milli iradeyi yok sayarak demokrasiyi batıya teslimiyetin vasıtası olarak gören ihanet çetesinin örgütlü hareketidir 15 Temmuz. Düşmanlıkları 145 yıl öncesine uzananların bir ucu Kandil, diğer ucu Pensilvanya’ya yaslanan nefretlerinin öfkesidir 15 Temmuz” dedi.

Suat Durak, “ 15 Temmuz aynı zamanda, sınırlarımızın dışında YPG, PKK, DEAŞ sınır içinde terör örgütlerinin siyasal uzantısı olan parti görünümlü hücreler, F tipi yapılanmalar ve Müslüman maskesi ile dolaşan FETÖ militanlarının NATO şemsiyesi altındaki ülkelerle paralel yürüttüğü kuşatma ve işgal adımının son halkasıdır. Türkiye düşmanlığı ve Türk düşmanlığı 15 Temmuz’da vücut bulmuştur. Tarihin cetvelle çizilen ülkeleri ve kral haline getirilen kabile reisleri ile şekillendirilen Ortadoğu’da kurulmak istenen yeni batıl imparatorluğun merkezi haline getirilmek istenen Anadolu’ya şekil vermek için ülkemizi önce kuşattılar. 15 Temmuz gecesi İncirlik’ten Trakya’ya etrafımızda konumlanmış ordular ve terör örgütleri darbe girişiminin başarıya ulaşması ile birlikte işgal hareketini başlatmak için beklediler. Darbe girişimi ile milletimizi tarihten silmek isteyenlerin nihai hedefi, devletimizi tamamen esaret prangalarına mahkum etmekti. Ülkemizi Batı yörüngesinde ilerleyen, batının bir karakolu haline getirmek isteyenlere karşı milletimiz tarihin en büyük kahramanlıklarından biriyle cevap verdi. Yüzlerce şehit ve yaralı ile karanlık bir geceyi aydınlık bir sabaha dönüştüren milletimiz tüm dünyaya bir cevap verdi. Ülkemize düşmanlık edenlere, devletimizi yıkmak, milletimizi bölmek ve bizi tarihten silmek isteyenlere karşı milletimiz öyle bir cevap verdi ki; düşmanlar milletimizin karşısında her daim kaybetmeye mahkum olduklarını anlamış oldular. Dünden bugüne, terörden medet umanlar, koltuk ve makamlar için teröre yaslananlar, oy ve siyasi gelecek kaygısıyla terörü ve teröristi besleyenler, terör örgütlerinin siyasi uzantılarında sözcülük yapanlar bundan sonra atacakları ihanet adımlarından önce bir kez daha 15 Temmuz gecesini hatırlasınlar. Kendi halinde, mazlumun yanında ve zalimin karşısında duran Aziz Milletimiz bir anda tepeden tırnağa askere kesilebilir. Bir anda kendi halince gözüken halkımız dünyanın en güçlü ordusuna dönüşebilir. O, batıdan medet umup Siyonizm ağacına dilek için mendil asanlar, masonlara yalvarıp gizli cemiyetlere el açanlar bir anda milletimizin haini affetmeyen direnişi ile karşılaşırlarsa hiç şaşırmasınlar. Tarih sahnesine çıktığı ilk günden beri asla zalimden yana olmayan, her en olursa olsun zulme boyun eğmeyen, güçlünün değil hep haklının yanında olan milletimiz, gerektiğinde istiklal uğruna can vermeye hazır o ordunun erleridir.

O ordu öyle bir ordudur ki; yeryüzünde var oldukça dünyanın neresinde olursa olsun haklının yanında ve zalimin karşısında adaletin kılıcı, barışın garantisi ve kardeşliğin tecellisidir. Ülkemize düşmanlık edip bizi tarihten silmek isteyenlerin düşmanlıklarının özünde yatan da işte bu gerçektir. İslam Nuru ve Osmanlı ruhu ile geçmişten aldığı güçle geleceğe yön vermek adına azimle çalışacak olan milletimiz, dün olduğu gibi bugünde her ne olursa olsun duruşunu değiştirmeyecektir” dedi.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, 15 Temmuz Dayanışma ve Milli Birlik Günü ile alakalı yaptığı paylaşımın sonunda, “ Türk milleti olarak ülkemizde tam bağımsızlık uğruna mücadelemizi vermeye devam edip, yurdumuzda kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz.

Anadolu toprakları ay yıldızlı bayrağımızın ışığında milletimize yurt olmaya devam ederken, devletimizi yıkmak isteyen düşmanlar ve ülkemizi bölmek isteyen teröristlere mezar olmaya devam edecektir” diye ifade etti.

#

16 Tem 2019 - 16:17 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.