Tuzla Belediye Başkan Yardımcıları Belli Oldu

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın 31 Mart Seçimlerinden zaferle ayrılmasının ardından, yeni Başkan Yardımcıları da belli oldu.

Başkan Yazıcı’nın yeni yardımcıları Tülay Kalav, Murat Kant ve İskender Karakaya oldular.

Dr. Şadi Yazıcı’nın Ustalık Dönemine başladığı 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından birlikte çalışacağı Başkan Yardımcıları belli oldu. Buna göre Başkan Yazıcı’nın yardımcılıklarını yapacak olan Belediye Başkan Yardımcıları Murat Kant, Tülay Kalav ve İskender Karakaya görevlendirildiler.

Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı olan Murat Kant 2 dönemdir Tuzla Belediye Meclis Üyeliği görevini yürütüyor. 31 Mart’ta yapılan seçimlerde AK Parti’den yeniden Meclis Üyesi seçilen Murat Kant, AK Parti Tuzla Belediye Meclis Başkanvekilliği görevini de yürütüyor.

31 Mart seçimlerinde AK Parti’den Tuzla Belediye Meclis Üyesi seçilen Tülay Kalav, bir diğer Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı olan isim. Erzincanlı olan Tülay Kalav, Serbest Muhasebeci ve bir çok sivil toplum kuruluşunda görev alıyor.

Tuzla Belediyesinin yeni Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilen İskender Karakaya, AK Parti’den 31 Mart seçimlerinde Meclis Üyesi seçildi. Eğitimini Yüksek Lisans olarak tamamladı ve İngilizce ve Rusça biliyor.

#

19 Haz 2019 - 11:51 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Yakup eroğlu - Allah yolunuzu açık etsin inşAllah devletimize milletizemize hayırlı olsun yeni göreviniz de başarılar dilerim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 11:51