“Haliç’te Yunus Balıkları Yüzüyor” Demişti..

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Haliçte yunus balıkları yüzüyor" diyerek görüntüleri yalanlamıştı. Haliç'in yeni görüntülerinde ise kirlilik had safhada...

“Haliç’te Yunus Balıkları Yüzüyor” Demişti..
“Haliç’te Yunus Balıkları Yüzüyor” Demişti..
+1
Haber albümü için resme tıklayın

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Haliçte yunus balıkları yüzüyor" diyerek görüntüleri yalanlamıştı. Haliç'in yeni görüntülerinde ise kirlilik had safhada...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Haliç rezaletini inkar etse de, bölgeden gelen görüntüler çevre kirliliğini gözler önüne seriyor. Kirlilik öylesine büyük bir hal aldı ki, Haliç'in eski halinden eser kalmadı. Simsiyah Haliç bugün ise yosunlarla kaplı yeşil bir tabakaya büründü.

CHP'DEN HALİÇ YALANLAMASI
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, iç sızlatan görüntüleri görmezden geldi, yetmedi inkar etti. Had bildirmeye kalkan Torun, "Haliç'te iddia edildiği gibi bir kirlilik söz konusu olmayıp, Cumhuriyet Halk Partili bir belediyeyi çevre ve doğaya karşı ilgisizlikle suçlamak kimsenin haddi de değildir." dedi.

HALİÇ'TEN GELEN GÖRÜNTÜLER TORUN'UN YALANINI ORTAYA ÇIKARDI
Torun'un açıklamalarından dakikalar sonra Haliç'in havadan çekilen yeni görüntüleri ajanslara düştü. Görüntülerde Haliç'teki yeşil tabaka ve çevre kirliliği göze çarpıyor. Görüntüler sonrası Torun'dan bir açıklama gelmezken, Haliç'in içler acısı halinin ne olacağı da bilinmiyor.

BAŞKAN ERDOĞAN SİTEM ETMİŞTİ
Başkan Erdoğan dün AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, İstanbul'u 1994 yılında çöp, çukur ve çamurdan aldığını söyledi. Haliç'i yeniden doğa güzelliği haline getirdiklerini söyleyen Erdoğan, "Haliç'in halini görüyorsunuz değil mi, ne hale getirdiler." diye sitem etti.

Erdoğan, İstanbul'da büyüyen sorunlara dikkat çekti, "İstanbul rezillik. Biz şov değil, hizmet yapacağız" ifadelerini kullandı.

EKREM İMAMOĞLU, 'YUNUSLAR YÜZÜYOR' DEMİŞTİ
Adeta zift rengine dönen Haliç Türkiye'nin gündemine oturmuştu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, " Haliçte yunus balıkları yüzüyor" diyerek görüntüleri yalanlamıştı.

#

22 Ağu 2020 - 11:58 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.