TUZLA’YA METEOR TAŞI DÜŞTÜ!

İBB’nin Tuzla’da vatan caddesi boyunca devam eden yol çalışmasını tamamlamasının ardından Barbaros Hayrettin Caddesi üzerindeki çukurlar, “Tuzla’ya meteor taşı mı düştü?” endişesi oluşturdu.

TUZLA’YA METEOR TAŞI DÜŞTÜ!
TUZLA’YA METEOR TAŞI DÜŞTÜ!
Haber albümü için resme tıklayın

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından başlanan vatan caddesindeki yol çalışmasına, Turkuaz Gazetesi ve Tuzla’nın da vatandaşı olarak sahip çıkmıştık. Oluşturduğumuz gündemlerle aylarca bitirilemeyen yol nihayet tamamlanmıştı. Ancak Barbaros Hayrettin Caddesi, Postane Mahallesi İSTON’ un önünde oluşan çukurlar Tuzla halkını bir kez daha hayal kırıklığına uğrattı.

Birisinin Ölmesi Mi Gerekiyor?
Trafiğin yoğun olduğu caddede, çukurun engel oluşturması bir yana kaza riskinin yüksek olması insanları ürkütüyor. İhmalkârlık sonucu olarak, bir can kaybının yaşanması İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni harekete geçirecektir elbet, fakat İBB’ nin başladığı işi tamamlaması için birisinin ölmesi mi gerekiyor?

25 Kas 2020 - 10:37 - Özel Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.