Tuzla İçin Çalışmaya Devam Ediyoruz

İBB ’nin Tuzla’ya kayıtsızlığına karşı başlattığımız çalışma ve yaptığımız haberler sonuç vermeye devam ediyor.

Bir belediyenin asli görevleri arasında olan yol, bakım ve onarım çalışmaları İBB tarafından, neden Tuzla'da hep bekletiliyor yada geciktiriliyor anlamış değiliz. İSTON önündeki çukurlarla ilgili yaptığımız haber ile insan hayatını hiçe sayan ihmale dikkat çekmiştik. Yaptığımız haber üzerine apar topar yolun yamalanması, Tuzla’da hizmet alınması için hep biz mi haber yapmalıyız sorusunu akıllara getiriyor.

CHP'nin İBB Meclis Üyeleri Ne İş Yapar?
Seçilen iBB Meclis Üyelerinin oturdukları koltukta, muhalif söylemleri, şahsi çıkarları uğruna oluşturdukları gündemler ve İlçemizin problemlerine karşı duyarsızlıkları dikkat çekiyor.
Sorumlu gazetecilik örneği ile İlçemizin tüm sorunlara karşı duyarlı duruşumuz ve Tuzlalıların sesi olmaya dönük haberlerimizle çalışmaya devam edeceğiz...

#

26 Kas 2020 - 11:20 - Özel Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.