Tuzla Belediyesi Basılı İçeriklerini Mobile Taşıdı

Belediyeciliğin her alanında üstün hizmet anlayışını benimsemiş olan Tuzla Belediyesi iletişim alanında da öncü belediyeler arasında yer almaya devam ediyor.

Mobil iletişimin de önemini ilk fark eden belediyeler arasında yer alan iki belediye de basılı materyallerini mobil aplikasyona çevirmek ve hedef kitlelerine mesajlarını daha hızlı ulaştırmak için 2014 yılında Detaysoft tarafından hayata geçirilen dijital yayıncılık platformu Gale Press 'i tercih ettiler.

Yazılı tüm materyalleri dijital ortama taşıyarak gerek maliyet tasarrufu, gerekse istenildiği kadar kişiye ulaşabilmeyi kolayca sağlayan yayıncılık platformu olan Gale Press sayesinde Tuzla ve Kağıthane Belediyeleri ihtiyacı olan baskı maliyetlerini düşürmek, yayınlarını daha fazla kişiye ulaştırabilmek, etkileşimini arttırmak gibi çözümlerin hepsine ve daha fazlasına kolayca ulaşabilmek adına Gale Press kullanmaya başladılar.


Dijital Tuzla adıyla basılı materyallerini mobil dünyaya entegre eden Tuzla Belediyesi, mobil uygulamasında Tuzla Belediyesi Aylık Haber ve Etkinlik Bülteni'ni, Tuzla Kent ve Yaşam Kültürü Dergisi'ni, Gönül Elleri Çarşısı Etkinlik Bülteni'ni, Tuzla Belediyesi Kültür Sanat Etkinlik kitapçığını, Akra Kültür Sanat ve Edebiyat Dergisi'ni ve Tuzla Çocuk Dergisi gibi birçok basılı materyalini mobil uygulamasına taşıdı.

Kağıthane Belediyesi ise Dijital Kütüphane adını verdiği mobil uygulamasında Gazete Kağıthane, Kağıthane Kent Rehberi, Genç Kağıthane Dergisi'ni, Kağıthane Belediyesi Kurumsal Kimlik Kılavuzu'nu, Muhtarların Gözünden Kağıthane kitapçığını, Kağıt Tarihi ve El Yapımı Kağıt kılavuzunu mobil dünyaya entegre ederek, dünyanın neresinde olursa olsun Kağıthane hakkında bilgi sahibi olmaya çalışan herkesin kullanımına ve ulaşımına açtı.

Konuyla ilgili olarak görüşlerini belirten Gale Press Ürün Müdürü Enes Taşkıran,"3 adımda kolaylıkla basılı materyalleri mobil dünyada yayınlama imkanı sunan Türkiye'nin en büyük dijital yayınlama platformu olan Gale Press ile bizim için çok önemli bir hizmet kurumu olan belediyelere hizmet vermek gerçekten büyük mutluluk. Belediyelerimizin sunduğu onlarca hizmetin yanında bu hizmetleri hedef kitlelerine ulaşmasını sağlayan basılı materyalleri hazırlamaları, baskı ve dağıtım işlemlerinin onlar için büyük yük olduğunu biliyorduk. Ki fiziksel olarak basılı bir materyalin ulaşma alanı ister istemez kısıtlı kalıyor. Biz sahip olduğumuz basılı materyalleri mobil aplikasyona çevirme teknolojisini belediyelerimizin hizmetine sunduk onlar da kullanmaya başladılar. Ben bu noktada mobil iletişim teknolojilerine ve Gale Press'e gösterdikleri ilgi için Tuzla ve Kağıthane Belediyelerimize çok teşekkür ediyorum."dedi.

25 Eki 2016 - 16:11 - Özel Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.