Bütün Derdi İBB'de İşe Girmek miş...

Çelenk gibi her düğün ve cenazelerde görüntü veren her taşın altından çıkan, hedefleri uğruna insanları basamak olarak kullanan, 2019 Yerel Seçimlerinde Tuzla Belediye Başkan Aday Adayı olan Bülent Akköse, şimdilerde sırra kadem basmış durumda.

Çelenk gibi her düğün ve cenazelerde görüntü veren her taşın altından çıkan, hedefleri uğruna insanları basamak olarak kullanan, 2019 Yerel Seçimlerinde Tuzla Belediye Başkan Aday Adayı olan Bülent Akköse, şimdilerde sırra kadem basmış durumda.

Bütün derdi İstanbul Büyükşehir Belediyesinde işe mi girmekti?

Siyasi hedefleri noktasında insan kullanma sanatını iyi bilen Akköse, hayatında yıllarını CHP’ye vermiş siyasi isimlerin önüne geçerek İBB’ye kapağı attıktan sonra görünmez oldu. Her hafta sosyal medyasında neler yaptığını bir bir açıklayan, programdan programa koşan Akköse bir anda ortadan kaybolarak, akıllarda soru işareti bıraktı.

Akköse’nin İBB’de görev alması örgüt içinde rahatsızlık yaratırken, partili birçok ismin hedefi haline gelmiş durumda.

Diğer yandan geçtiğimiz günlerde CHP’nin önemli isimlerinden Cemil Ekşi’de sorulan soru üzerine konuyu gündeme getirmiş, “Arkadaşın aday adayı olması demek ki, İBB’de işe girmek içinmiş” demişti. Birçok partilinin yıllarını vermesine rağmen, daha dün gelen ve insanları basamak olarak kullanan Akköse’nin bir anda İBB’de görev alması rahatsızlık yaratmaya devam ediyor.

Sonuç olarak parçalar birleştirildiğinde parti sorumluluğu ile sahada olması gereken bir siyasetçinin uzun bir dönem içinde sessizliğe bürünmesi tek bir soru ve cevabı akla getiriyor, o da “Siyasi hedefine bağlı, tatmin oluşu” parti içerisinde dilden dile dolaşıyor.

#

17 Kas 2020 - 16:00 - Özel Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Leman olcay - Bu yazılanın hiç biri doğru değil kimler hangi amaçla kaç paraya yazdırdı bilmiyorum parti üyesi olarak okurken sadece gülüyorum bülent akköse için nezaman doğru haber yazacaklarını merakla bekliyorum bülent akköse halen yardımlara koşuyor örnek ramazanda 860 kişi dağıttı ilçemize katkı sundu buradaki ziyareeri dışında revi gereği il il belediyeleri dolaşmakta yanı sıra her hafta tuzlamızın 17 mahallesini tek tek dolaşıp ziyarette bulunmakta.bunlar nasıl görmemezlikten geliniyor anlamış değiliz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Kasım 16:00
01

Fidan Kara - Bazı insanlar kişiliklerinin eksik yanlarıyla yüzleşmek yerine eksiklerini başkalarının masumiyetine dil uzatarak kapatmayı Sağır vicdanlarına karşı dürüst olmaktansa ağır kusurlarını yükleyecek birer Günah Keçisi bulmayı tercih eder aslında insanlık bir nimettir Herkese nasip olmaz bu saçma sapan haberleri yazarken hiç vicdanınızı sorguladığınız mı bu yazdıklarım ne kadar doğrudur diye

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Kasım 16:00