15 Temmuz'daki Karanlık Gece, Tuzla’da Hafızalardan Silinmiyor

Tuzla Belediyesi, FETÖ/PDY Terör Örgütü’nün 15 Temmuz Darbe Girişiminin unutulmaması için “15 Temmuz: Karanlık Gece” isimli fotoğraf sergisi düzenledi.

Tuzla Belediyesi, FETÖ/PDY Terör Örgütü’nün 15 Temmuz Darbe Girişiminin unutulmaması için “15 Temmuz: Karanlık Gece” isimli fotoğraf sergisi düzenledi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 15 Temmuz darbe girişiminde yaşanılanların hafızalarda canlı tutulması için çeşitli organizasyonlar, kültür ve sanat etkinlikleri düzenlemesine öncülük ediyor. Tuzla Belediyesi, Ekim 2016 kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında “15 Temmuz: Karanlık Gece” isimli fotoğraf sergisi düzenledi. Anadolu Ajansı foto muhabirlerinin darbe girişiminin yaşandığı saatlerde çektiği fotolar, Tuzla Belediyesi Rumeli Kültür Merkezi’nde 23 Ekim 2016 Pazar gününe kadar sergilenecek.
Tuzla Belediyesi, 15 Temmuz darbe girişiminin unutulmaması için Ekim 2016 kültür ve sanat etkinliklerinde farklı programlara yer verdi. 15 Ekim 2016 Cumartesi günü Tuzla sahil sahnesinde Prof. Atilla Yayla ve Prof. Dr. Berat Özipek’in katılımıyla Demokrasi ve Özgürlük konulu konferans düzenlenecek. Tuzla Belediyesi’nin bu sezon düzenleyeceği “Tarihten Yansımalar” programının ilki 19 Ekim 2016 Çarşamba günü Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek ve programda “Alamut Kalesi ve Haşhaşiler” konusu işlenecek. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın katılımıyla 26 Ekim 2016 Çarşamba günü Tuzla sahil sahnesinde 3.sü düzenlenecek “Başkan Gençlerle Buluşuyor” programının ağırlıklı konusunu da 15 Temmuz darbe girişimi oluşturacak.




#

07 Eki 2016 - 14:26 - Özel Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.