Tuzla Belediyesi Kurban Bayramı’na Hazırlanıyor

Tuzla’da Kurban Komisyonu, bu yıl ilçede 14 alanda kurban satış yeri, 20 alanda kurban kesim yeri kurulmasına izin verdi. Tuzla Belediyesi’ne bağlı ekipler, satış ve kesim için belirlenen yerlerde hazırlık çalışmalarını yakından takip ediyor.

İstanbul’da kurban satış yerlerine hayvan girişleri 17 Ağustos 2017 Perşembe günü itibariyle başlayacak. Tuzla Belediyesi, kurban satış yerlerine getirilen hayvanların sağlık durumu ve belge kontrollerini yapacak, alıcı ve satıcıların sorun yaşamaması için ilgili birimleriyle alanları kontrol altında tutacak. Kurban satış yerlerinden kaçan hayvanların yakalanması için her yıl olduğu gibi bu yıl da ekip kuruldu.

Tuzla Belediyesi Halkı Bilgilendiriyor
Tuzla Belediyesi, kurbanlık hayvanların satış yerlerinden kesimine, kurbanlık seçiminde dikkat edilecek hususlardan atıkların bertarafına kadar bir dizi konuda bilgilendirici broşür hazırladı. Ekipler, bu broşürlerle kurbanlık alım ve kesiminde sorun yaşanmaması için halkı bilgilendiriyor.

Başkan Yazıcı: Kurban Bayramı Hazırlıklarını Titizlikle Sürdürüyoruz
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, kurban satış ve kesim yerlerinde hem vatandaşların hem de satıcıların sorun yaşamaması için tüm tedbirleri aldıklarını söyledi. Başkan Yazıcı, “Tuzla Belediyesi olarak Kurban Bayramı’nın hazırlıklarını titizlikle sürdürüyoruz. Kurban satış alanlarında alıcı ve satıcıların ihtiyacı olan hizmetleri alabilmeleri için gerekli tedbirleri aldık. Kurbanlıkların girişinden kesimlerin tamamlanmasına, alanların boşaltılmasına kadar tüm süreci yakından takip ediyoruz. Vatandaşlarımızın bayramı ağız tadıyla yaşaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.   








22 Ağu 2017 - 23:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.