Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi, Engelleri Aşan Yüreklere Özel Gezi Düzenledi

Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Merkezi, ilçenin engelli çocukları için 2 gün süren etkinlikler düzenledi.

Tuzla Belediyesi tarafından organize edilen programlar kapsamında 140 engelli çocuk ve ailesi, Tuzla Marina ViaSea Akvaryum’u gezdi. Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Derya Bacacı, Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ergül Özdemir ve Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Hasan Mısır da çocukları gezide yalnız bırakmadı, onlarla tek tek ilgilendi. Çocuklar akvaryumda birbirinden değişik deniz canlılarını bir arada görmenin mutluğunu yaşadı.


Engelli çocukların aileleri, evlatlarının sosyal ve kültürel faaliyetlere katılmasını sağlayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.

#

13 Şub 2019 - 10:25 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.