Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi’nde Yeni Dönem

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eğitim ve gençlik projeleri arasında yer alan Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi, yeni eğitim-öğretim yılına merhaba dedi. Merkez, liselerde tanıtım günleri düzenleyerek hizmetleri hakkında bilgi veriyor.

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi, 14-29 yaş aralığındaki gençlerin bireysel yetenekleri, ilgi alanları doğrultusunda bu yıl güzel sanatlar, iletişim ve medya, gösteri sanatları, müzik, spor, fikir ve düşünce, bilim ve teknoloji, sinema ve edebiyat, üniversiteye hazırlık ana başlıkları altında 50 farklı kursu ücretsiz düzenliyor. Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi, 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı tanıtım günleri düzenleyerek lise öğrencilerini merkeze davet etti. Tuzla Kaşif Kalkavan Lisesi ile tanıtım günlerine başlayan ve günde 3 liseye misafir olan ekip, programlarında Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi, Tuzla Belediyesi Gençlik Kampı ve Tuzla Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Gemi Gençlik Merkezi’nin hizmetleri, bu merkezlerde açılan kurslar, eğitim verilen branşlar ve bu eğitimin katkısıyla gençlerin elde ettiği başarılar hakkında bilgi veriliyor.
Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi, tanıtım günlerinde tiyatro ve skeçler sahneliyor, edebiyat kulübü öğrencilerinden Hakan Özgür de 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri için kendi yazdığı şiirini seslendiriyor. Tanıtım günlerinde Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi’nde eğitim almak isteyen gençlerin kaydı yapılıyor.

Başkan Yazıcı’dan Öğrencilere Davet
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilçe gençliğini Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi’ndeki eğitim ve kurslara davet etti. Tuzla gençliğinin kişisel gelişimi, eğitim başarısının artması ve sosyalleşmesi için tüm imkanları sağladıklarını belirten Başkan Yazıcı, “Gençlerimize güvenle, huzurla eğitim alacakları, ilgi alanlarında profesyonelleşecekleri, toplamsal ve sosyal konulara duyarlı organizasyonlarda buluşacakları merkezleri kazandırıyoruz. Eğitim, kültür ve sanatın her dalında gençlerimize destek sağlıyor, onların geleceğine yönelik güçlü bir zemin hazırlıyoruz. Biz gençlerimiz için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz ve onları da merkezlerimize bekliyoruz” dedi.




#

10 Eki 2016 - 13:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.