Piri Reis Üniversitesi öğrencileri, Eren Bülbül'ü unutmadı

'Piri Reis Üniversitesi' Eğitim Gemisi'nde staj yapan öğrenciler, Maçka'da şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül'ü unutmadı.

ic-1-eren.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

 Trabzon Maçka’daki çatışmada şehit düşen 15 yaşındaki Eren Bülbül Türkiye'ye derin bir acı yaşattı. Eren Bülbül'ün sosyal medya hesabından yaptığı "Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın" paylaşımı, sosyal medya kullanıcılarını harekete geçirdi. Sosyal medya hesapları #iyikivarsıneren paylaşımları ile dolarken, 200 öğrenci ile HOPAPORT’u ziyaret ederek staj seyrini tamamlayan 'Piri Reis Üniversitesi' Eğitim ve Staj Gemisi'nde staj yapan öğrenciler de Eren Bülbül'ü unutmadı. Piri Reis Üniversitesi öğrencileri 'İyi ki Varsın Eren' yazılı pankart açtı.

Maçka'da PKK'lıların girdikleri evi güvenlik güçlerine gösterirken teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül henüz 15 yaşındaydı. Trabzon Spor Okulu Ortahisar'a giden Eren Bülbül şehit düşerek ülkeye derin bir acı yaşattı. Geçtiğimiz günlerde Maçka Köprüyanı Mahallesi Vazelon Manastırı yakınlarında güvenlik güçleri ile bir grup PKK'lı terörist arasındaki çatışma çıkmıştı. PKK’lı teröristler erzak almak için bir eve girmişti. Bu sırada PKK'lı teröristlerin yerini söyleyen Eren Bülbül çıkan bu çatışmada şehit düştü.

#

15 Ağu 2017 - 08:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.