'Eğitim Kenti Tuzla'da Okullar Yeni Eğitim Yılına Hazırlanıyor

Tuzla Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da ilçedeki okulların boya ve badana işlerini yaparak yeni eğitim ve öğretim yılına hazırlığını sürdürüyor. Tuzla Belediyesi bu yıl 19 okulu boya ve badana çalışmalarıyla yeniliyor.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın “Eğitim Kenti Tuzla” vizyonunda sürdürdüğü hizmetler, kesintisiz devam ediyor. Tuzla Belediyesi’nin eğitim hizmetleri kapsamında yer alan okulların boya ve badana işleri büyük bir titizlikle yapılarak okullar 2017 – 2018 Eğitim Öğretim yılına hazırlanıyor. Tuzla Belediyesi, 9 okulda 7.255 m2 yağlı, 8.450 m2 plastik boya yaparak yenileme çalışması sürdürüyor. Ekipler 3 ilkokul, 3 ortaokul ve 4 lisede 24.283 m2 yağlı, 42.678 m2 plastik boya badana çalışması daha yapacak.

Eğitim hizmetlerini öncelikli görevleri arasında saydığını ifade eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı "Eğitim konusunda her zaman büyük hassasiyet taşıyoruz. Tüm kurumlarımıza olduğu gibi eğitim kurumlarımıza da Tuzla Belediyesi olarak her zaman elimizden gelen azami katkıyı sunmaya devam ediyoruz. Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin, yeni öğretim yılında temiz ve bakımlı okullarda eğitimi sürdürmeleri, velilerin de gönül rahatlığını yaşamaları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz." şeklinde konuştu.

#

22 Ağu 2017 - 00:07 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.