Başkan Yazıcı, Sitelerin Pazar Talebini Karşıladı

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, sokak iftarında bölge sakinlerine verdiği sözü tutarak Emlak Konutları ve Şehriyaz Konutları’nda her hafta halk pazarı kurulmasını sağladı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Ramazan ayında düzenlenen sokak iftarlarında hem halkla Ramazan’ın bereketini paylaştı hem de görüşmelerinde kendisine iletilen konularda yeni çözümler sağladı. Başkan Yazıcı’nın her mahallede gündeme gelen konulara ilişkin çözümlerinden birisi de Emlak Konutları ve Şehriyaz Konutları’nda yaşandı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, site sakinlerinin haftada 1 gün Pazar kurulmasına yönelik talebini pazarcı esnafının odaları ile birlikte gerçekleştirdi. Emlak Konutları ve Şehriyaz Konutları’nın kesiştiği Aydınlı Mahallesi Esra Sokak’ta her hafta cuma günü halk pazarı kurulmaya başlandı.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, bölge sakinlerinin talebiyle kurulan pazarda esnaf sayısı ve ürün çeşitliliğinin talebe göre şekilleneceğini söyledi.












#

23 Ağu 2017 - 00:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.