Pendik Belediyesi’nden 166 okula spor malzemesi

Her yıl spor kulüpleri ve okullara malzeme desteği sağlayan Pendik Belediyesi, bu yıl 166 okula spor malzemesi dağıttı.

Pendik Belediyesi, okullara spor malzemesi desteğine devam ediyor.

 Bu yıl 166 okula spor malzemesi dağıtıldı.  Sülüntepe Şehit Burhan Öner Spor Kompleksi’nde düzenlenen törende  konuşan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, gençlere seslenerek: “Gelecekle ilgili planlarımızda önemli yeriniz var. Sizler için projeler üretip yatırımlar yapıyoruz. Şu sıralar Gençlik Kampımızı kışın da kullanıma hazır hale getirmeye çalışıyoruz. Ayrıca Gençlik Teknoloji ve GelişimMerkezi projemiz var. Yakında gerçekleştireceğimiz bu projelerin hepsi sizler için, ülkemiz için. Sizlerden de çok çalışıp başarılı olmanızı bekliyoruz. 65 sporcu kardeşimiz farklı branşlarda dereceler elde ederek bizi gururlandırdı. Bu başarılarınızın devamını bekliyoruz”dedi.

#

10 Oca 2020 - 15:42 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.