Eğitim vadisi Çekmeköy’de yeni bir dönem başlıyor

Çekmeköy Belediyesi’nin eğitim yatırımları devam ediyor. Eğitim vadisi Çekmeköy’ün yeni projesi Deneyimsel Eğitim Sistemi (DENES)’nde Hobi Kulübü, Deneyimsel Öğrenme Kulübü, Bilim ve Teknoloji Kulübü ve Kültür Sanat Kulüpleri ile çeşitli alanlarda 10-18 yaş arası öğrencilere eğitimler verilecek.

Eğitim vadisi Çekmeköy’ün yeni projesi Deneyimsel Eğitim Sistemi (DENES) ‘ne başvurular 13 Ocak’ta başlıyor

Çekmeköy Belediyesi’nin eğitim yatırımları devam ediyor. Eğitim vadisi Çekmeköy’ün yeni projesi Deneyimsel Eğitim Sistemi (DENES)’nde Hobi Kulübü, Deneyimsel Öğrenme Kulübü, Bilim ve Teknoloji Kulübü ve Kültür Sanat Kulüpleri ile çeşitli alanlarda 10-18 yaş arası öğrencilere eğitimler verilecek. 13 Ocak’tan itibaren başvurular Alemdağ,  Madenler ve belediye binasında bulunan Seri Noktalardan alınacak. Dersler Şubat ayından itibaren başlayacak.

Eğitim bizim olmazsa olmazımız diyen Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz; ” Gençlerimize sadece teorik bilgi vermek yerine onların hem anlamalarını kolaylaştıracak hem de anladıklarını uygulamaya dökebilecekleri eğitimlerin verilmesi gerekliliğinden yola çıkarak böyle bir projeye imza attık. Çekmeköy Belediyesi olarak öğrencilerimizin eğitimlerine, ilgi alanları ve yeteneklerine katkı sağlamak amacıyla hazırladığımız DENES (Deneysel Eğitim Sistemi) projesi ile yeni bir eğitim modelinin gelişmesini hedefliyoruz.  DENES Projesi kapsamında çeşitli yaş grupları için Hobi Kulübü, Deneyimsel Öğrenme Kulübü, Bilim ve Teknoloji Kulübü, Kültür Sanat Kulübü oluşturduk. Böylece öğrenciler ilgi alanlarına ve yeteneklerine göre tercih ettikleri atölyelerde deneyerek, uygulayarak, yaşayarak öğrenecek ve öğrendiklerini hayat pratiğine aktarabilecekler. Yeni projemiz ilçemize hayırlı uğurlu olsun,” dedi.

#

07 Oca 2020 - 15:50 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.