Çocuklar için kitap günleri başlıyor

Kadıköy Belediyesi'nin düzenlediği 7. Çocuk Kitapları Günleri 22 – 26 Ocak tarihleri arasında Kadıköy Belediyesi Kozyatağı Kültür Merkezi’nde (Kozzy) kapılarını açıyor.

Kadıköy Belediyesi’nin çocuklarda kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için bu yıl 7’ncisini gerçekleştirdiği "Çocuk Kitap Günleri "başlıyor. Kozyatağı Kültür Merkezi Sanat Galerisinde 22 Ocak Çarşamba günü başlayacak kitap günlerine Türkiye’nin önde gelen 28  yayınevi, çocuk kitaplarıyla katılıyor.

Çocukların yarıyıl tatilinde iyi vakit geçirmeleri ve kitap okuma alışkanlığı edinmeleri için düzenlenen Çocuk Kitap Günleri’nde bir birinden renkli atölyeler de yer alıyor. 26 Ocak’a kadar karikatür, mandala, canlanan kitap, tuval boyama, piyano, origami, yaratıcı drama, masal anlatımlı felsefe gibi atölyelere katılım ücretsiz.

#

21 Oca 2020 - 17:02 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.